HEJ HEJ

Gjorde en video men den blev ingen bra för orkar inte lägga upp en video som inte blir bra så ni får nöja er med några fina bilder sen på min nyårs outfits. Men sen när skolan börjar kommer jag börja blogga på en anna blogg tillsammans med en anna tjej. Hoppas ni kommer följa med mig till denna blogg. Vi kommer göra massa video inlägg och vi har gjort ett skit bra intro. Men då kommer jag också börja med min youtube igen också. Sen det bästa med allt det e att jag kommer få en ny kamera så då filmar jag jätte bra videos osv... Så jag hoppas verkligen att 2013 blir ett bra år med mycket videos på både bloggen och youtube! :D
 

äntligen kommer jag ner, fast mitt nyårslöfte är att komma ner i båda benen


vet verkligen inte vad jag ska blogga om?

Kommentera vad jag ska blogga om eller tillexempel om jag ska göra mer videos eller något. Men det var nog det jag tänkte skriva om i denna video kommer ikväll göra min kvälls rutin så ni får se, haha
 

snart drar jag!

snart ska vi ju till mammas kompisar och dom, haha men nu kommer lite outfits bilder på det jag har på mig 
 
 
det fick bli ett par skinn jeans från ginatricot och en stickad tröja från ginatricot och ett blått armband som ni kan se i en video som jag har gjort tidigare. Men det var nog allt jag tänkte visa ska ha min päls mösssa och ett par hunters till också så det blir snyggt! ;)

kommer en Look of today sen

Sen när jag har ätiti frukost osv... så ska jag börja göra mig iordning eftersom jag ska träffa en kompis klockan 12, haha ganska tidigt men jag ska sen där efter ju bort så ja, puss!
 
 
så här såg jag ut på juluppvisningen med mina små killar, 

älska livet just nu!

Dricker julmuust, haha men julen är ju inte slut en eller? vet inte, haha.
 
Imorgon ska jag träffa min kompis Alva som jag inte har träffat på hundra år känns det som nej men sista gången var nog i sommras så det ska bli kul och se hur det e med henne. Men nu ska jag fortsätta dricka min dricka men nu kommer lite ego pic eller jag bjuuuuuuuuuder stort asså!
 

hade tänkt och köpa löshår

vill ha det men vill att det ska vara äkta hår och långt och platinablont alltså i min färg men om ni har tipps vad man kan köpa dem billigt och det ska vara bra men kommentera om ni har tips! :)
 

tja bloggen!

Dålig uppdatering men nu ska det bli bra igen. Jag sov hos carro igår till imorgon så nu ka jag förklara, haha
 
Jag och min pappa åkte för att fixa bankort till mig fast det var tydligen något fel på nordeas system osv... orkar inte förklara om allt som hände denna dag. Men efter det så åkte vi hem jag packade mina saker sen kom carro och hennes mamma och hämta mig. Vi åkte där efter till carro och hängde hos henne en stund senskulle hon klippa håret hos frisören så då åkte vi till sågen. Efter det så åkte vi hem till henne åt tackos sen så såg vi på film och sen kom hennes brosa hem så vi var med han och hade det faktisgt riktigt kul, haha men sen var klockan 11 vi tog bort sminket osv.. sen så prata vi och så till klockan 1. Sen vakna vi att carolines borsa kom in och skrämde oss, haha men då var klockan halv 10 så vi hade inte sovit många timmar. Men vi gick upp åt frukost sen så kollade vi på tv sen klädde vi på oss gick ut och åkte pulka som var skit kallt. Men vi gick in och sen åt vi lunch sen så ett tag gjorde vi inget ting men sen gick vi och mötte ida och sen till carro. Jag prövade hennes löshår hon ska sälja det så kanske ska köpa det eftersom det e samma färg som mitt det var faktisgt riktigt snyggt men aja. Sen så fotade vi massa modell foton. Sen skulle jag hem, men det var nog det jag har gjort dom här två dagarna men nu ska jag inte skriva något mer men vi hörs kanske gör en videoblogg vem vet? PUSS!
 
 
min hunters älskar dom verkligen skit mycket :*

Nu ska jag snart gå och lägga mig

Imorgon ska jag fixa bank kort med min pappa och han vill åka typ så här lite tidigare så vi ska typ åka klockan 11 och sen brukar det vara veldigt mycket folk på nordea. Vet annars inte vad jag ska göra imorgon har liksom inte sagt att jag ska göra något speciellt så ja, puss och godnatt :*
 
 
bilderna har ni säkert sätt förut men ni som är nya som har börjat läsa min blogg kanske inte har sett dem! 

två fina bilder

klippte ihop dem i gimp 
 

julklappar


gjorde aldrig en video

Hej på er mina sötnosar, hihi men gör 2 videos imorgon kanske för imorgon ska jag åka och shoppa med min kompis. Gå på mellandags rean! så kommer en video på vad jag har köpt och julklpapparna så det blir ju bra. Nu sitter jag och lyssnar på musik, puss!
 
 
kan ju säga att jag fick päls mössan och dom rosa mjuk byxorna som är jätte sköna!

snart kommer videon på det jag fick!

snart kommer den måste bara ta tid att spela in den. Men nu sitter jag i min säng med min kompis linnea och har det kul! 
 

God jul!

God jul på er alla hoppas ni får en riktigt god jul kommer göra en video sen vad jag har på men den kommer inte en så ni bara vet. Men jag kanske inte hinner ska till mormor och morfar klockan 12.00 men annars kommer en vanlig bild, puss! jag vill bara önska er en riktigt GOD JUUUUL!
 
 
FÖRRA ÅRET FAST TROR INTE DET VAR PÅ JULAFTON DET VAR PÅ PÅSKEN MEN ALLA FALL FÖRAA VINTERN

känns inte som det e julafton imorgon, kommer inte kunna somna!!!

Kommer inte kunna somna ikväll så därför ska jag sätta på en jäkla bra film så jag ser till att somna så jag orkar en hel julafton, hihi men snart ska jag hoppa in i duchen för att frächa till mig (stavning) men aja. Undrar verkligem vad jag får men hoppas på mycket pengar osv.. men kommer med en video kanske imorgon kväll på allt jag fick så jag kan liksom visa. Men ändra så kommer den imorgon eller på typ tisdag!
 
Veckan ser ut!
 
måndag: julafton 
tisdag: jag ska sova hos carro! 
onsdag: sen då dagen efter på mellandagsrean med henne
torsdag: Fixa ett bankomat kort
fredag: vara med en kompis, haha
lördag: vet inte
söndag: vet inte men det e bara kommentera om någon vill vara med då, haha
 
sen veckan efter vet jag inte en
 
PUSS GOD JUL PÅ ER ALLA 
 
 
 
 

sakerna jag köpte i centrum idag :)

först en mobil sak som man sätter på skärmen och bak 
 
 
sen två tub toppar från bikbok orkar inte säga vad allat kosta men det blev 200 något sånt!
 

Nu går jag till bussen


Idag blir det vell inte så mycket

Jag ska till centrum för att träffa kompisar efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill bara att den här dagen ska vara över så det får bli julafton bästa dagen på hela året, haha sammanfatting under detta år 2012 men måste först försöka komma ihåg hela året. Men aja det blir säkert bra!
 

saker jag har köpt, ska ha på julafton :D


Jag har varit i stan :)

Var i stan idag med syrran det var faktisgt veldigt mysigt. Fick me mig två saker hem som jag tänkte vi sen. Men det ska jag ha på julafton så ja. Efter jag hade handlat så gick vi till julmarknad vi handla ett äpple med typ doppad i choklad det var inte så jätte gott men aja, haha men vi fick sen springa till pendeltåget som var skit tråkigt vi sprang på 1 minut så det var bra jobbat, haha men visar sakerna sen!  
 

svenska hjältars galan

Det ska bli kul att se, har precis ätit. Nu sitter jag och väntar in pogrammet på tv4 vi hörs... puss!
 

tja tja

Min träning blev inställd idag. Var fett taggad men var endå bra att den var inställd för jag e ju endå sjuk. Men idag har jag bara kollat på film och inget mer. Ikväll ska vi äta tackos sen ska jag se på svenska hjältars galen. Bloggar mera ikväll, puss! :*
 

hamburgare med pommes

Jag gör lunch till mig själv. Det fick bli hamburgare med pommes det är ju jätte gott, haha men nu ska jag ta och göra klart det 
 

idag ska jag nog bara vila

Jag ska nog bara ta det lugnt eftersom jag e typ lite sjuk och ska orka på träningen för vill verkligen. Men snart ska jag gå och göra frukost och sen sätta på en film, har ni några tips på filmer kommentera då!
 
PUSS :*
 
 
saknar min BRUNA fina kropp,haha där var jag verkligen brun 

jorden går under

tror ni på det. Asså jag gör det lite, haha det har ju aldrig hänt dom har sagt det såmånga gånger nu och har aldrif hänt men aja. Men om den gör det så vill jag alla fall tacka för den tid på bloggen. Det har varit grymt kul att blogga på denna blogg har snart bloggat i två år gud vad tiden går snabbt. Ändra så hörs vi imorgon eller så hörs vi inte, haha kanske är lite töntigt att skriver värsta inläggget men aja, puss!
 
 
bjuder, hahahahaha!!!
 
 

hoppas hoppas...!

Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon för då ska jag på cheerleading träning för det e en bättre grupp jag ska prov träna i är fett nervös. Fast kanske inte ens gå för jag har typ feber och förkyld och as ont i halsen men aja vi får helt enkelt se, ska typ bara ta det lugnt och bara inte göra något alls. Nu ska jag ta te för har ju skit ont i halsen...! Puss!
 
 
gjorde denna idag!

~ julklappar av kompisar ~

Först så fick jag två saker av en kompis det först är en diamanter man kan sätta på naglarna, sen fick jag ett par klister saker man kan sätta på naglarna.

Sen av en till kompis: har jag fått en ANSIKTSMASK det är lukten av choklad

Och sen det sista av en kompis: är en nagel fil med steg 1, 2, 3, 4 och sen lösnaglar

Jag vill bara tack er för julklapparna, tack så sjukt mycket! <3 kärlek till er


bra start på lovet, haha

Det är ju bästa starten på lovet det börja med att jag blir sjuk, allt piss just nu! Jag och carro efter skolan åkte och kollade på julklappar köpte några saker. Efter det så drog vi hem till henne för att hämta saker hon skulle sova här vi kollade på film osv.. men när jag vakna så var jag typ sjuk hade skit ont i halsen och var förkyld ont i huvudet men mera. Vi åt frukost sen kollade vi på film och sen åkte hon hem för det är ju inte så bra om hon blir sjuk, haha 
 
men puss på er!
 
 
ganska så stolt endå för betygen men bara 40 minuters frånvaro på en hel termin, men aja 

ganska så konstig dag!

Vi böjade klockan 09.00 vi fick våran mat sen så åkte hela vårt arbetslag till stan för att se på bio, jag visste att filmen skulle vara tråkigt. Filmen hette the hobbit typ plus att den var tre timmar lång och sen handla den om troll osv.. haha skit tråkig. Efter filmen skulle vi hem vi kunde ta buss fast det fick vi tydligen inte för en fröken så vi blev jävligt dampiga för hon var skit otrevlig, hehe men då fick vi ta pendelståget med alla andra. Sen dorg vi till centrum kollade på massa saker sen träffa jag en kompis som jag inte hade träffat sen i sommars så det var ju kul! Det var allt, puss!
 
JAG SKA GÖRA 

The Cinnamon Challenge!

HAHAHA KOMMER BLI SKIT KUL SKA SPELA IN FILMEN IMORGON SEN KOMMER DEN UPP, HAHAHAHA
 

imorgon börjar 09.00 bläää

Vi ska se på bio med klassen tror det inte ska bli så kul för filmen vi ska seär typ 3 timmar lång och kommer säkert suga men aja. Hade tänkt att göra en 

The Cinnamon Challenge!

men vet inte? Kanske inte vågar eftersom man stoppar ju kanel i munnen, om ni vill så får ni kommentera, haha
 

hoppas på en bra dag imorgon, GODNATT 
 
 

Nu sitter jag här, haha


gick bra trots det blev några fel men aja

Det gick bra idag förutom att jag inte vågade köra flickis i början när vi kom dit men sen så vågade jag då då gjorde jag det. När jag kom hem så skulle jag äta mat sen har jag bara tagit det lugnt och så. Imorgon börjar jag 10.50 så det är skönt. Men nu ska jag sätta på en film och sen typ sova, puss!
 
 

är skit taggad!

Idag är det juluppvisning och är sjukt taggad asså det ska gå bäst! Igår kväll gjorde jag typ inget hade det trååk och detsutom gick jag och la mig skit tidigt för jag var as trött. Igår var det ju uppvisning med mina små killar jag fick massa presenter för jag hade hjäpt till denna termin så å blev jag såklart glad kanske visar det sen någon dag. Men vi hörs antigen ikväll eller imorgon bitti börjar klockan 11.00 så skönt eftersom jag kommer vara skit trött efter juluppvisningen. Just nu är mina mamma oh pappa och handlar julklappar, längtar som en galning till JUL, puss!
 
föresten vad tycker ni om den nya headern jag tycker den alla fall blev ganska så bra!
 
hoppas det går bra idag jag har ju gjort illa handen så kanske inte går det bästa men endå kommer lägga på salva osv...

NU sista, haha

Nej mne vi hade sista lektionen typ. Men på måndag så ska vi bara ha matte sen inga mera lektioner och på tisdag bio med klassen som ska bli ganska så kul men aja på onsdag så ska vi bara typ städa ut skåpen få betygen grymt nervös asså men det var ju skönt att höra att man alla fall har ganska så bra betyg är inte riktigt nöjd men men. 
 
Idag efter skolan så åkte jag och en kompis till port73 för att jag skulle handla en sak sen handla vi saker till våra cupcakes som blev skit bra kommer med bild! NU ska jag ner för att äta middag sen vet jag inte vad jag ska göra. ååå juste imorgon är det sista gången med små killarna inför jul så då får deras mamma och pappa komma och kolla min mamma ska komma och kolla PINSAMT... HAHA men puss!
 

lucia idag råå

Idag är det lucia osv.. Men dagen har vell varit först skola sen lite mer och mer mer snart jullov så kämpa på nu in i det sista. Är så jävla nervös över betygen men det ska nog gå bra! När jag kom hem så låg det ett par skor och jag undra vem det var till, men då sa min pappa att det var till mig så jag blev skit glad. Fast det e till min cheerleading så ja kanske kommer upp med en bild eller video VET INTE. Men har liksom gjort illa handen eller armen eller vad man nu säger. Jag hade skit ont i skolan och jag har uppvisning i helgen hoppas det går över eller så får ja utstå smärta och kämpa men aja puss!
 

mår liksom inte så bra, fast en sak gjorde min dag, haha!

Jag mår ju direkt inget vidare för att betygen sket sig denna termin föruton ett ämne det var idrott. Gissa vad? Jo jag fick ett B är så lycklig över det. Fast alla andra ämnen var jag inte nöjd i fast vi har ju inte fått det har bara fått reda på vad jag har fått för betyg i idott osv orkar liksom inte förklara allt. 
 
Dagen,
 
Jag hade alla lektioner sen drog vi hem. Jag och nogra andra färga min kompis hår, haha. Sen gick jag hem jag och mamma åkte till farsta centrum för att kolla på skor till min cheerleading sen handla vi mat och sen åkte vi hem och nu sitter jag här. LEDIGA IMORGON JAAAAA. Igenkligen skulle vi ha 30 minuter svenska men våran svenska lärare var så snäll så vi får stanna hemma vi ska vbara läsa igenom ett papper sen klart så fett chill. Sen ska jag till skolan för att möta upp en kompis vi ska typ åka hem sen är det träning är fett taggad är juluppvisning i helgen TAGGA! blev ganska så långt inlägg hoppas det inte blev alls för mycket att läsa, haha puss!
 

kom hem precis

Jag kom hem från skolan. Det var ganska helt okej vi har inte gjort så mycket men endå. Imorgon har vi idrott klockan 08.15 i jobro orkar verkligen inte det är så jobbigt. Snart ska jag ner på träning sen ska jag och mamma åka och kolla på skor till cheerleadingen, det var vell lite kort om dagen så hörs vi, puss!
 

snart åker jag

snart åker jag ska bara fixa mig och lite så. Sen slutar det typ 3 4 vet inte men då åker jag hem. Imorgon är det skola orkar verkligen inte. Förra veckan var det inte så mycket pluggg eftersom man kunde vara hemma två dagar på grund av snö stormen OSV men nu måste jag gå, puss!
 
 
 

har inte hunnit blogga!

Har inte hunnit det varit så mycket med allt. Imorgon är det juluppvisning med VGF alltså mina små killar, haha men ska åka typ vid 12 halv 1 så blir ganska så tidigt så måste typ gå upp 10 eller något så därför kommer jag inte blogga! Men snart ska jag se på en film och mysa typ, ska sova snart är så trött från går dagen, puss!
 

Godnatt på er!

Hoppas på en bra dag imorgon ra! Jag ska vell ta och sova snart för att orka typ, haha men vi hörs på min blogg imorgon tror jag, puss!


känns lite sådär osäkert...

På söndag ska vi tydligen ha juluppvisning med mina småkillar alltså med hela föreningen men aja dte ska nog gå bra, imorgon ska min kompis sova hos mig min mamma och pappa ska bort vi ska vell se på film ha det riktigt chilla kanten, puss!
 

dagen

Det börja med att jag oc min kompis alla fall försökte åka till skolan idag för dom har ju typ skottat osv... men aja vi gick ner till bussen såklart gick det inte några bussar vi stog typ 20 minuter på bussen men den kom inte. Så då tänkte vi (vi skiter i det här nu) men det gjorde vi inte det kom en buss vi hoppa på den sen bytte vi buss sen kom vi till skolan. Låter liksom lite konstigt att jag åkte till skolan men jag pallde inte massa skit läxor så whatever liksom. I skolan så hade vi typ två lektioner där vi satt ocg rita så man kan ju säga att vi hade det chill. Lite om dagen, men PUSS! 
 

jävligt konstig dag asså!

Ja idag har det varit konstigt konstigt det är snöstorm. Typ mer en 1 m snö. Imorgon kanske det inte är någon skola för det kommer typ inte att åka fram men det får vi se då helt enkelt det var bara det jag skulle säga så hörs vi, puss!
 

fast hemma i huset och har det t.r.å.k

Jag vakna och det var skit mycket snö ute och jag höll på döööö.....! Då jag började ju 10.50 fast kom alldrig till skolan för inga bussar går här dör jag bor. Så då gick jag och mötte upp Niusha och vi drog hem till mig igen. Nu sitter vi här för att vi inte kommer ut det är ju fan farligt att gå ut, puss!
 

Snö storm!

Det är snö typ över allt. Får se om jag ens kommer till skolan börjar 10.50 idag så vi får helt enkelt se om jag kommer och sen har jag ont i magen så ja, puss!

Det är liksom snö på hela fönstret


en hel jävla dag i skolan....:(

Jag har varit si skolan från klockan 08.00 till 19.00 döda mig. Vi hade julmarknad, men jag var där bara för att vara där typ. Imorgon är det skola igen fast jag börjar sent typ 10.50 tror jag så det är najs. Snart ska jag vell göra mig i ordning för kvällen, PUSS!
 

ny header :)

Nu en ny header jag tycket den blev jätte bra men det var min kompis eller en peson jag kände som gjorde den till mig så det var ju snällt. Imorgon har vi julmarknad och alltt som kommer typ bli tråkigt men aja puss och gonatt!
 

jobbig dag

Det börja med att jag typ var vaken hela natten. Sen när jag skulle gå upp så var jag as trött ont i huvudet och typ hela kroppen eftersom jag hade tränat 5 timmar och mådde inge vidare. Men jag kämpa och gick till skolan som var as tråkigt tänkte gå hem men var tvungen att stanna för om jag gick hem skulle som ringa till mina föreldrar och det ville jag såklart inte. Så jag fick damp på dom att jag inte fick gå hem......! Sitter nu i soffan och orkar inget ting men min klass är helt cp för alla pratar så kan inte göra något för det går inte att jobba. 
 

jag är as trött nu!

Jag är så trött så jag skulle kunna somna stående men aja. Imorgon är det vanlig skola som jag inte orkar går från klockan 08.00 till 15.40 fast jag orkar inte så vi får se hur det blir. Idag på träningen var det veldigt jobbigt eftersom jag var så trött och det gick inge bra heller. Men nu ska jag ta och typ kolla in facebook lite och lyssna på musik!
 

jag är as trött nu!

Jag är så trött så jag skulle kunna somna stående men aja. Imorgon är det vanlig skola som jag inte orkar går från klockan 08.00 till 15.40 fast jag orkar inte så vi får se hur det blir. Idag på träningen var det veldigt jobbigt eftersom jag var så trött och det gick inge bra heller. Men nu ska jag ta och typ kolla in facebook lite och lyssna på musik!
 

Godmorgon

Hej på er, vakna förtyp en timme sen och då gick jag ner och gjorde frukost sen gick jag upp för att klä på mig jag har ju träning idag från klockan 12 till 5 är trött så kanske inte tar i små mycket. Jag fottar kläderna ikväll de jag köpte. Men det var vell bara det jag skulle säga, puss och ha en bra kall dag är ju typ 20 minus ute känns som det alla fall,haha 
 

orka inte göra video

lägger in bilder imorgon istället så får ni se!
 

kom hem från stan!

Jag handla lite saker men kommer med en video. Men i stan var det jävligt kallt kan man säga det var typ 8- grader skit KALLT.  Men som sagt kommer det en video, puss!
 

Nu blir det stan! ❤👍

Stan nästa som gäller. Åker in med Jacqueline vi ska vell kolla runt lite och sen ska jag kanske handla jeans. Men kommer upp på bloggen i så fall. Nu kommer lite bilder


RSS 2.0