Tagga träning imorgn! :)

Imorgon har jag träning ganska så länge det ska bli fett kul. Sen på kvällen ska jag bort. Lördag och söndag vet jag inte vad jag ska göra men något alla fall. Men puss kanske gör en ny header ikväll :D
 

snart ska jag gå!

Snart ska jag gå men tänkte göra ett litet inlägg jag bloggar inte så mycket längre men det är för jag har inga saker att blogga om men ni får kommentera vad jag ska göra med. Tillexempel mer videobloggar mer dagens outfits så kommentera nu. 
 

vilken ska jag köpa?

vet inte vilken kommentera den ni tycker
 
 
tror jag ska köpa ginatriots 

grym dag idag med besti

Idag var jag med linnea i centrum vi handlade en present till en kompis men jag handlade inget tyvär... till mig. Jag vill ha en vår jacka för det börjar bli riktigt varmt nu typ 9+ grader men vill typ ha skinn jacka men hittar typ ingen snygg till mig. 
 

har inte bloggat...

Jag har varit hos min mormor så har inte kunnat bloggat och sen mitt internet är segt på mobilen så ja. Men nu är jag här igen imorgon ska jag till centrum med en kompis så ja, puusss!
 

Sportlov! :)

Nu har jag sportlov det är ju fett najs haha men ikväll har jag träning så det är kul. Tittar nu på tv och äter lite godis. Jag har inte så mycket att skriva om ny förtiden men min kamera suger osv vill ha en ny men ska vell snart köpa det för min mamma och pappa måste typ vara med när jag köper min kamera för det är dom som har mina pengar eftersom jag har samlat till en ny men ska försöka köpa den innan sommaren men man vill liksom ha ett bra pris och en kamera men det ska jag nog hitta hade ju tänkt att köpa en system men typ 550D kanske om det inte kommet ut en nyare BÄTTRE!
 
puss o kram ha ett bra sportlov! :)
 

Har inte kunnat bloggat

Jag har inte kunnat blogga eftersom mitt internet knasar ibland går det att vara inne och ibland inte men nu är det fixat så bra! Igår hade vi träning det var fett kul vi kastade basket fast den blev därimot inte så hög eftersom det var en av dom första gångerna. Snart ska jag till skolan vi börjar sent idag 10:35 så det är skönt. Snart sportlov det ska bli skönt och vila ut. Kommer typ bara vara med kompisar och så.
 
 
 
Cheerleading forever! <3

romme idag ju!

Idag var ju jag i romme det var fett najs för har inte åkt skidor på ett tag för sist var nog förra året. Det var kul kul! Nu är jag jätte trött har gott upp 5 två dagar. Får se om jag kan gå till skolan imorgon har ont i halsen men får se hur jag mår imorgon, puss!
 

tagga romme imorgon!

Imorgon drar vi till romme med skolan det ska bli grymt kul. Är fortfarande fett nöjd av gårdagens tävling kan inte sluta tänka på det men nu är det bara att kötta och hoppas på medalj nästa år! Nu kommer lite bilder från tävlingen vi var klint hela tiden hoppade samtidigt och allt NÖJD!
 

tävlingen gick vell bra!

Det gick bra på förträningen. När vi körde vårat pogram när det var plublik osv.. gick det as bra utan att en bygg grupp tappade men domarna såg typ inte så det blev inte så mycket avdrag. Jag är i alla fall riktigt stolt över mig själv och självklart mina tränare som är bäst och som har gjort så vi har blivit så här bra!
 

snart så!

det börjar bli sent haha inte sent men linnea är ju här och vi måste ju typ gå och lägga oss tidigt eftersom vi ska upp 05.30 men jag har packat klart och allt men det var det puss!
 

Tagga tävling imorgon asså!


...

hade ingen rukrik så det fick bli ... men i alla fall snart ska jag äta frukost sen ska jag städa mitt rum och sen lite till innan för sen ska jag till en och fixa osv.. men det fick bli ett litet kort inlägg så här på morgonen, ha en bra dag så ses vi på bloggen! :)
 
 
 

Bygg med raka armar!


träningen gick super bra!

Ja nog bästa träningen. Men det är bra för är fett taggad tills på söndag och imorgon ska linnea sova hos mig eftersom vi ska pp tidigt halv fem -,- fett tidigt asså! så därför är det bra. Kommer en video sen för vi byggde en gång idag på raka armar känner mig stolt. Puss!
 

köpte lite saker idag

 
är riktigt nöjd över allt jag köpte. 

var i farsta centrum med mamma

Jag behövde ett par skid byxor tills vi ska till romme men det var bara ett par svarta. Men sen köpte jag ett band till pannan det var snyggt vet inte riktigt hur jag ska förklara men bild kommer sen. Nu sitter jag vid min data typ imorgon träning igen känns som jag har träning varje dag eller jag har typ det, haha 
 

glad alla hjärtans dag! <3

följer strömmen alla bombar instgram med det och bloggar så då gör jag samma sak. Idag var en bra dag eller typ som alla andra. Vi fick gele hjärtan ett plus! Inte långt kvar tills vi ska till romme med skolan vi ska dit på tisdag och det ska bli fett kul. Snart är det ju sportlov vet därimot inte vad jag ska göra. Men ska vell typ hänga med kompisar osv.. puss puss!
 

07.50

Igår hade vi ju genrep med cheerleadingen. Vi fick våra kläder. Dom hade fått nya overaller (stavning) men dom var sjukt snygga och mysiga för det var gosigt tyg i. Kommer kanske med bild sen någon gång på bloggen. I helgen tävling är så sjukt taggad och det kommer gå bäst. 
 
 

tagga träning snart

Snart träning. Ska snart åka men måste byta om osv.. och sen äta något litet för har inte ätit något på hela dagen för att. JO för skol maten är as äcklig typ fast den har blivir bättre men idag var det kyckling och den var röd i så åt inget av det. Hoppas på en bra träning får man hoppas. Puss!
 
 
saknar sommaren fett mycket vill att det ska bli sommar nu, men snön kommer vell vara kvar ett tag :(

18:16 ingen mat

Jag kom hem var så himlans trött så somnade i soffan. När mina föreldrar kom hem och vi skulle äta något men det var tydligen fryst och jag bara åå nej för jag var as hungrig så ska vell inte äta på ett tag. Vi hade matte prov idag det gick bra bättre en vad jag trodde hoppas på E imorgon tagga prov bioligi/fysik men det handlar om fotosyntesen så enkelt för det var bara en sida man skulle kunna och kan det. 5 dagar tills tävliing tagga stort men precis hände det en sak men tänker inte ta upp det men det har årnat sig typ så hoppas att det går bra. Ska förmodligen färga mitt hår i veckan kanske blir på torsdag måste köpa färg osv... då få ni se hur det blev på bloggen sen.
 
 
i höstas, omg mitt ansikte, haha 

hemma!

Kom hem ska snart plugga :( Dagen i skolan var vell helt okej det var inte så jobbigt. orkar inte skriva, puss!
 

Hatar so!

Prov imorgon pluggar snart sönder mig så då hoppas jag på bra betyg annars blir jag riktigt sur! Puss!!


Det kommer bli hårt denna vecka

Jag ska ju tävla i helgen och man får inte äta godis osv alltså gå och små äta hemma typ inte för jag gör det men ibland brukar jag typ. Sen har jag massa läxor också. I helgen så ska min kompis sova hos mig eftersom man måste åka halv 6 och man måste gå upp halv 5. Pusss!!!!!
 

snart träning

Snart ska jag på träning det ska vell bli kul! Igår kväll var jag ju borta på fest osv... det var sjukt kul! Jag är trött men får hoppas att det kommer gå bra på träningen och att jag inte bryter några ben eller armar eftersom det är tävling om en vecka pric för vi tävlar på söndag. Ni får ha det bäst, tja råå!
 

I centrum med mamma!

Idag var jag i centrum med mamma där jag köpte till saker eller det var mamma som köpte så betalade inget!
 
 
Det första jag köpte var ett glitter spry med silver för vi ska ha det på tävlingen jag ska ha om en vecka alltså i cheerleading. Sen så köpte vi ett par svarta soffsar för man måste ha det och hade typ bara bruna osv.. Sen så köpte jag en vit tröja som jag tänkte ha ikväll då jag ska bort ja ni ser ju hur mycket allt kostade på bilderna men glitter spryet vet jag inte eller jo juste det kostade 59 kr 
 
NI FÅR HA EN SÅ BRA LÖRDAG KVÄLL MED GODIS OCH LÄSK, PUSS! :*
 

bra låt att plugga till


orkar inte läxor

Denna vecka har vi haft as mycket läxor. KOmmer typ få sitta hemma hela helgen på grund av det. Köpte med mig lite godis hem efter skolan tjockis jag vet. Men jag har träning ikväll 4 timmar jag orkar inte träna men det är ju bra att träna så ja. Snart kommer min pappa hem så då ska vi åka iväg vi ska hämta något på posten och sen ska jag handla present till min kompis men vet inte om jag ska göra det idag eller imorgon eftersom min träning börjar klockan 5. Men det var det jag hade tänkt och säga.
 

tog spruta idag!

Nu är jag hemma för jag hade typ 3 timmar håltimme så jag åkte hem åt och plugga typ. Nu lyssnar jag på musik ska snart tillbaka till skolan har två lektioner sen slutar vi men vi slutar 4. När jag kommer hem så kanske jag gör ett videoinlägg för det var ju länge sen. Men nu måste jag dra puss!
 

skolan gick vell bra

Idag i skolan så var det riktigt chill. Det började med att åka till erkikstalsbadet där vi skulle göra simtest det gick vell bra! Efter det fick vi gå till vatten ruschkana (stavning) Sen skulle vi ducha osv. Sen tog vi pendeltåget hem men vi missade matten så då hade vi lunch och sen två lektioner och sen sluta. Jag drog hem gjorde varm choklad och tog macka nu sitter jag vid datan ska snart plugga inte kul men aja :(
 
puss! :*
 

chill pill!

Nu sitter jag i min säng och snart ska sova ska upp tidigt imorgon. Vi ska ha simmtest på idrotten så ja. Jag har det veldigt tråkigt men följ mig på insta wilmanylander och kika mig willmiz så är ni snälla, puss! 
 
 

vilket dåligt väder

Jag slutade udag 14.25 sista lektionen typ prata alla och man jobbade typ inte bra. Jag missade bussen så jag och mina två kompisar stog och väntade i 16 minuter i snö stormen och det var skit kallt. När jag kom hem fixade jag te och macka och nu ska jag snart plugga har så mycket Matte, so och svenska. Kanske kommer en videoblogg sen vet inte.
 

21.30

Klockan tickar framot och börjar bli kväll ska upp imorgon kvart i 7 så det blir en tidig morgon. Idag efter min träning åkte jag hem duschade och sen satte på mig myskläder. Efter det kom våra grannar och åt mat hos oss. Nu sitter jag vid datan så vid detta inlägg säger jag godnatt, puss!
 

dagen igår!

Jag gick upp klockan halv 7 igår. Sen skulle jag till min kompis halv 8 för hennes mamma skulle köra oss ner till svartbäcken. När vi var skulle vi åka med en annan till lagnö och sen tränade vi våra små killar i gymnastik. När det där var slut så åkte vi hem sen fixa oss och sen till min mammas fest. Hon hade fyllt år så ja och det kom typ 45 pers hem till oss och det var as varmt och allt.
 
Idag?
 
Jo idag har jag träning från klockan 12 till 5 är inte så taggad eftersom jag är as trött för gick och la mig 2 igår typ
men vi hörs,puss!
 

det jag köpte i farsta idag!

Först så köpt jag ett par svarta basic jeans och dom koatsde 399kr. Och sen en mascara från hm det var någon ny så ville pröva den och sen kostade 29 kr 
 

Snart Farsta centrum med bästa!

Vi fick sluta tidigare idag för vi hade prov som sista lektion och då fick vi sluta en timme tidigare. Jag skulle till Farsta Centrum med linnea och efter har vi träning så jag åkte hem hämta saker så nu är jag i soffan och snart ska gå. Så snart ska jag tillbaka till skolan. Jag ska handla en sak men det får ni se på bloggen ikväll eller på måndag eftersom jag inte typ kan blogga i helgen men om den saken kommer mer info. Puss!
 
 
mina hunters är mitt liv! :D Har inte haft dom så mycket men denna vecka har jag haft dom mycket vädret har ju varit så ganska blaskigt (stavning) så då är det ju bra att ha hunters. Om man inte gummistövlar!

RSS 2.0