Tjena :D

Orkade inte ta bild på vad jag skulle ha på mig för jag hann inte. Men nu är jag hemma från min mormor tog typ en halvtimme längre för det var stopp i tunnen så jag fick typ panik men aja nu är jag hemma allafall. Ska typ vara inne på datan ett tag och sen se på tv så vi ses! Hej då

trött!!!

Nu stter jag framför tv. Jag skulle berätta mera från igår mem då var jag typ bara med mina kompisar. Men idag ska jag till min mormor och fira min mammas födelsedag men hon fyller typ inte år idag men jag vet inte ska allafall till mormor men kommer med en bild sen hur jag ser ut ses då!


Heeeej <3

Idag så hade vi kort dag i skolan engelska i typ en timme. Sen så åt vi lunch och sen skulle vi ha haft mentorstid (stavning) men båda mentorena var typ sjuka typ allafall den andra. Sen gick jag och mina kompisar hem och hinner inte blogga mer berättar mer sen Ses!

Tja bloggen

Nu ser jag på en skit tråkig film asså jag menar det den handlar om kristendomen och är på engelska men ska snart på lunch. Sen ska jag till kyrkan och sen på gymnastik orkar inte! Men men. Ses!


Dagen :D

Hej idag har jag varit i Port73 och i Haninge centrum med min syster. Jag handlade en hand där man kan hänga smycken på och en muffin porslin burk där man kan öppna locket och lägga lite vad man vill. Det där handlade jag på
In och Fin. Sen köpte jag en tröja på Hm och sen på ginatricot så köpte jag ett panban som var som en rosett på. Orkar inte lägga upp bilder gör det  imorgon om jag hinner. Sen så gick jag och mamma upp till centrum och handla godis det var inte kul för jag ramlade. Det var en tråd som var i ihoppknuten så jag kom i med fötterna där och ramla så det gick hål i min nya taihts och började blöda låter lite klantigt men det var jätte murkt och halt. Sen när vi skulle gå hem så halkade jag igen inte kul det där gjorde ont men det var på isen. Det var dagen Ses!

God middag :)

Nu har jag ätit en jätte god middag vet inte mer vad jag ska skriva här är bilderna.


tråkigt!!

Har tråkigt för ingen är inne på facebook för typ alla mina kompisar ska till falun på läger men inte jag! sitter typ och kollar på datan och tv och musik :) Det är jag och syster som lagar maten idag det blir tackos!!!!!!! kommer lägga upp lite bilder. föresten kolla på the vocie svergie ikväll min fördetta musiklärare ska vara med.
Men då Ses vi kväll Hej då <3
Så att ni vet så älskar jag gymnastik! <3

trött!!!!

Jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig men idag har det varit en lång dag känns det. Jag har haft svenska i tre timmar och idrott och matte men våran lärare i det var sjuk det var bar annars skulle jag sova nu och det skulle vara i två timmar. Nu sitter jag och bloggar och lyssnar på musik. Ses! bloggen men får nog säga godnatt!

Hej bloggen <3

Idag så har jag varit i skolan det var kul! för vi höll bara på med "människan centrum" och jag håller på med synvillor. Nu sitter jag med min kompisar och pratar och är inne på datan. Vet inte vad jag ska skriva mer.
Ses!!!!!! <3

vet inte vad för rubrik :D

Just nu sitter jag vid datan och chattar och bloggar. Jag har bytit skola också det var lite pirrigt men roligt fösta dan fatta jag typ inget trappor trappor ner typ så men men jag kommer lära mig :D hihihi. Men jag har ny headre men den som gjorde den var den här tjejen kolla gärna in bloggen http://jenniifersjo.blogg.se och sen min kompis blogg http://mylifeinabubble.blogg.se/ och min andra kompis http://dansmaja.blogg.se/ Men vi får höras ju först. Der här är min och min kompis blogg http://gymnasternawilmaalva.blogg.se/ Ses //Wilma<333333

Hej bloggen :D

Som ni ser så har jag tagit tillbaka min blogg. Men har med min kompis också den heter så här wwwgymnasternawilmaalva.blogg.se Men ska fixa Header till den här också men vet inte när men vi ses!!!!! :D

RSS 2.0