Visar kläder jag har köpt! :D


Heej!

blir ett snabbinlägg orkar inte skriva har ont i huvudet!

puss o kram på er <3

Tråkigt med regn :(

Idag är grott och trist jag tror nog alla är trötta från gårdagen midsommar. Sen nu så är jag med en kompis vi har kul fast vi gör inte så mycket. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men jag ska nog hitta på något roligt :)
 
Ses på bloggen!
 
Vad har ni för planer ikväll?

En av det roliga dagarna med Alva!

 

Visar vad jag har köpt!

 
 
 

Nu börjar det närma sig kvällen snart midsommar slut :(

Nu ska jag inte göra så mycket jag sitter typ och lyssnar på musik och är inne på fb ;) Sen lite senare ikväll ska några komma till oss men jag kommer nog vara g med bloggningen tror jag kommer blogga mycket i kväll! men vi ses på bloggen.
 
Puss o kram alla som läser min blogg fortsätt läs min blogg!
 
 

Glad midsommar!

Ja vad ska man säga glad midsommar allihoppa! det går inte att ladda upp videon på bloggen så ni får vänta lite eller så vet jag inte hur det blir. Ja idag ska jag inte göra så mycket jo vi ska åka ner till tyesta by och se midsommarfirandet så det ska bli kul! Själv har jag gjort en krans kommer med bild nu! 
 
Vi ses på bloggen glad midsommar :D
 
 
inte så fin bild men men

tja tja...

Ja håller på med att ladda upp en video men vad jag köpte och det tar men stund men jag gör ett inlägg nu! Idag ska jag vara med Alva hon kommer vid två! Jag vet inte riktigt vad vi ska gör men något NU sitter jag bara här och tråkar och smsar på kik!
 
ses snart vid en video!
 
Kramar från mig!
 

Stan idag me!

Ja jag var i stan idag med skulle följa med min syrra dit hon skulle stor shoppa men jag fick med mig hem lite saker jag me. Först ett pösigt linne som är svart med text på 50kr rea skit snyggt ett par shorts 50kr rea väldigt billigt sist men inte minst ett par flippflopp på stadium 29kr visst var det billigt? Sen var det mys ute med våran båt vi åt gott och fiska lägger upp dom bilder jag tog där imorgon!
 
 
 

Orkar inte blogga....

skriver bara ett snabb inlägg Idag har jag varit i stan med Tilde jag fick med mig ganska så mycket hem skriver mer imorgon!
Sov så gott alla mina fina läsare <3

Ska till stan imorgon

Jag ska tillstan imorgon med Tilde en kompis som jag träffar jätte lite vi ska shoppa loss! Det ska bli så kul kommer ta lite bilder så det kommer på bloggen och bilder på det jag köpte! Nu hade jag tänkt och att inte göra något men aja vi får se vad det blir!
puss o kram

ska till frisören idag

ja ska till frisören idag för ska fixa till mitt hår för det blev helt galet fult så hoppas dom kan göra något åt det men tror det. Kommer med bild sen hur det blev.

puss o kram


Nu har jag tonat håret :D

Jag har tonat håret men det blev inte så bra men mamma åkre och handlar slingar för om man sätter i det i det här så blir det snyggt säger mamma man får hoppas på det! Men idag har jag varit med caroline vi hade tänkt och bada men vi hann inte frö jag skulle hem. Men sen så gjorde vu typ inget. Imorgon får vi se vad jag gör kanske bakar eller är med någon kompis för blev sugen på att baka cupcake hehe.

följ mig på instagram :D

följ mig på instagram wilmanylander snälla!

följ mig på instagram :D

följ mig på instagram wilmanylander snälla!

ska sova hos min kompis Alva ska bli så kul!!!!

Typ om en halv timme så ska jag åka till min kompis Alva ska sova där det ska bli skit kul! Vi ska se på film bada kanske om det blir lite varmare och sol sen ska vi fota lite kanske kommer lägga upp bilder när jag kommer hem kanske bloggar från mobilen där men vet inte!
Hej då!
ÄLSKAR DIG ALVA KOMMER FINNAS FÖR DIG LIVET UT! <3

sommarlovet framför sig!

Ja nu är det sommarlov vad man har längtat och slitit! Till och med har jag gott ut 6:an man kan inte tro det men så är det. Det har varit jobbigt trodde inte 6:an skulle vara det men så är det. Nu är det bara ta nya tag till 7:an men först ska man ha ett sommarlov skit nice :D
Trevlig sommar! Och förstors ett bra sommarlov :D

Frågestund :D

Entligen kommer frågestunden har inte haft tid med det men nu! Nu är det bara fråga på. Fråga inte konstiga frågor helst men fråga på ni!


...

Vet inte för rubrik det fick bli ... Jag ska bara till skolan ikväll så jag är ledig hela dan och sen sommarlov! Jag ska vara med mina kompisar bada sola och till gröna lund aa typ det ska jag göra på sommarlovet!
Kram wilma!

Ny header på bloggen! :D

Ja som ni ser så har jag en ny. Den vart jätte bra kommentera om du tycket den vart bra. Ikväll så har jag sprungit ute med mamma det var roligt men fick bara så jävla ont i knänen jag vet inte varför? Men det är något konstigt med dom känner mig såååååå glad vet ni varför jo snart sommarlov jippi lediga i två hela månader lite mer till och med.
ses!
saknar dig Rebecca hoppas du vet det men du är min vän hela livet ut i alla fall fast vi inte träffas ofta! Vi har inte varit på länge vet inte varför? Saknar dig otroligt mycket hoppas vi ses i sommar <3

Snart sommarlov!

Snart är det sommarlov du vet inte hur mycket jag vill ha det men det tror jag ni också vill! det är bara tre dagar kvar fast vi kommer typ inte göra något plugg typ bara roliga saker. Men alla fall så har jag gjort paj vi ska äta det ikväll med glass mmmmmmm...... vad gott! Vi ses på bloggen
Puss o kram!
image description
image description
image description

Snart ny header!

Snart ny header för det är en som ska göra och den är klar men hon ska bara sätta in den! Idag så var jag och mamma och pappa och min syster alltså hela familjen i nacka forum men jag köpte inget. Sen åkte vi till min mormor och morfar och fika efter det så åkte vi till cikla för min pappa skulle kolla på något sen så åkte vi hem. Sen så åkte vi och köpte mat på macdonalds (stavning) Blev en bra dag med familjen! Nu lyssnar jag på musik och är inne på facebook. Var rätt så länge sen jag video blogga men kanske blir ett snart. Det var det ses på bloggen idag eller imorgon.
Det var länge sen :P

sol!!!

Ja det är sol och vamt fett nice! Det börjar ju bli student tider nu! Snart ska jag på student ska bli kul ska kolla på min kompis store bror student när han springer ut! Sen på kvällen ska jag på fest hos dom! imorgon blir det nog slapp! Igår så shoppa jag lite med mamma det blev en jeansjacka på hm för 300kr sen en kofta för 129kr och lösnaglar för 85kr dom har jag på mig nu!
puss o kram <3
Lägger typ alldrig ut mycket bilder så för en gång skull så gör jag det ses!

Just nu är jag inte glad :(

Jag är inte glad längre inget är bra just nu jag känner mig nedsatt vill inte vara mig själv! Det är inte bra i skolan men men ska försöka muntra upp mig med något som att spela data och sonna saker och lyssna på musik! Hoppas ni inte blev allt för nedsatta!
ni kanske blir lite glada när ni ser den här bilden :)
Hehe puss o kram

Lång dag för mig!

Ja som ni ser så var det lång dag i skolan för jag hade omprov i matte du vet jag suger. Ja så då var jag i skolan tills halv fyra sen så åkte jag hem och nu sitter jag här! Kommer med en ny header men jag vet inte när den kommer på bloggen!
puss o kram!

Då är man hemma!

Jag har kommit hem från min kompis men det var för ett tag sen men var rätt så trött så orka inte sätta på datan så det blir ett inlägg nu! Okej kan berätta lite om helgen den blev super. Först så åkte Tea och jag till Wilma när vi kom dit så gjorde vi inte så mycket. Sen så gick vi ut me alla hennes hundar Wilma har fott en hundvapl den var så söt ååå jag dör. Sen hämta vi filmer hos tea som vi skulle se på sen så gick vi till Wilma igen så då frös vi så mycket så mycket så då bädda vi ner oss i täckerna så vi blev varma. Sen efter det så gick vi och handla chips o godis o läsk :D sen såg vi på en film sen såg vi på titanic jag trodde inte att jag skulle börja gråta men det gjorde jag i slutet så då satt vi alla tre och grinnar värkligen och då snackar jag inte om lite asså mycket! hehe efter det så var klockan tre på natten så då sov i soffan med typ kläder. På morgonen så vakna vi vid 11 gick och satte på en film såg på den. Efter en stund till så såg vi på en till! Och sen var den roliga helgen slut det var det! Har varit en underbar helg med er Wilma Tea det hoppas jag att ni vet!
image description
puss o kram! blir ett inlägg imorgon!

Hej alla bloggläsare! :D

Kan typ inte blogga under helgen ska vara borta men det kanske blir ett inlägg jag vet inte helt enkelt! Men igår såg jag på let`s Dance det var Anton som vann! Det tyckte jag var bra för jag hejade på dem. Snart ska jag åka till min kompis jag ska sova där! men vi hörs kanske blir lite bilder!

Sovmorgon!

Jag som ni ser i rubriken så är det sovmorgon för mig idag eler varje fredag börjar jag tio fett skönt! Det kommer bli en ny header tror det! Sen så tänkte jag att jag skulle ha en frågestund och då får ni passa på att ställa frågor. Men vet inte när det blir för ska sova hos en kompis i helgen så kanske inte bloggar något där jag vet inte.

RSS 2.0