Jobbig dag

Hej alla bloggläsare har inte bloggat på ett tag men jag har inte hunnit. Det har varit så mycket med skolan och läxor skit jobbigt. Men idag så hade vi engelska No sv och lite till. jag behövde stanna kvar på studieverkstan skit jobbigt men aja. Men u sitter jag i fot bad har fått förhårdningar på tårna och ett skavsår jag fick det på gympan i måndags men aja det är bara att bita i hopp det kommer en bild också. Ses alla bloggläsare!

Heeeeeeeej

Har inte bloggat på länge. Nu är är jag med min kompis det är kul. Imorgon ska jag ha tävling med gymnastiken TAGGA! blev ett kort inlägg. SES!

Heeeeeej

Idag så har jag varit i skolan och det var kul. Imorgon blir det sovmorgon alla i min skola har utvecklingstal och man behöver bara komma när det är sin tur. Så imorgon blir det slappa.

Ses!


Jobbig dag

Idag så har jag bara slappat för kom hem ett i natt skit jobbigt var på 50 årsfest som jag sa i ett tidigare inlägg tror jag. Men sen skulle jag på gymnastik jag orkade typ inte träna men men. Jag han inte göra ett videoinlägg för jag var skit trött.

Ses alla bloggläsare!


Heeeeeeeej

Nu är jag med min kompis Maja och vi gör inget ting bara är med varandra. Har inget mer att säga. Den där flätan kommer jag visa hur man gör på mitt videoinlägg.

Ses!


Hej alla bloggläsare!

Idag så ska jag vara med min kompis Maja. Och sen ska jag på fest. Kommer göra ett videoinlägg men det blir inte idag men imorgon.
Jag bjuder på en bild också.

Ses!


Heeeeej

Idag är det 11-11-11 det betyder tur men ni kanske inte tror så men iallafall så idag har jag inte gjort så mycket jo varit i skolan inte så kul dag ha en bra fredag

Hej då! Det blir en bild på mig och min kompis Rebecca och jag


Farsta centrum

Idag så har jag varit i Farsta centrum det var kul! Men jag köpte inget för jag hittade inget jag ville ha. Men nu sitter jag framför tv och bloggar har inget mer att säga eller jo blev inga bilder från Örebro för jag tog typ inga

Hej då!


Hejsan

Hej jag har inte bloggat på länge men nu är jag här igen. Idag så ska jag nog slappa men jag måste plugga också för vi ska ha svamp prov efter lovet. Imorgon ska jag åka till gustavsvik kommer lägga upp lite bilder där ifrån men nu har jag inget mer att säga så hej då :) det kommer ett foto på mina nya kläder


RSS 2.0