Tråkig dag

Idag så när jag skulle åka hem från skolan så var det jätte rengnit jag blev helt blöt när jag kom hem så fick byta kläder. Sen efter jag har ätit ska jag och mamma och handla uggs dom ser sköna ut lägger upp en bild på sonna skor.
Hej då!!!

Det blir bingolotto igen

Idag har jag inte gjort så mycket jo jag har varit med min kompis och vi spelade Wii och spela data och titta på Tv och hoppa studdsmatta. Det var mycket saker eller men ialla fall så ska jag spela bingolotto igen det ska bli kul hoppas jag vinner något stort!! Men nu har jag inget mer att skriva.
Hej då <3 <3

Fredagsmys!

Ikväll så har jag inte gjort så mycket jo ätit en jätte god middag chickenbits (stavning) med momesfrittes det var mums! Nu så gör jag inget är inne och kollar lite på min data och skriver på min blogg samtidigt så har jag mys med chips och läsk!!
ha det bäst flodhäst eller rättaresakt ha en bra fredagkväll.
Hej då ses <3

Det var länge sen

Jag har inte bloggat på länge för jag har varit sjuk och inte orkat men nu börjar jag blogga igen kul va!!! eller jag vet inte men nu sitter jag och skriver på min blogg och har lite kul. Vet inte vad jag ska skriva mera ha det så bra!!!
Hej då ses :)
Hösten är här igen

Hejsan

Idag så vet jag inte vad jag ska göra men jag tror jag ska slappa lite eftersom jag har varit sjuk. Har inte bloggat på hela veckan för jag har inte orkat göra det. Ska lägga ut en bra låt
Hej då ha en bra söndag <3 :)

Äntligen lördag :)

Idag ska jag vara med en kompis. Sen ska jag också plugga lite också men det är tråkigt.
Hej då ha en bra lördag :)

RSS 2.0