Skoldagen! <3

Idag i skolan så gjorde inte vi så mycket vi hade två timmars hål timme vilket var nice. Så nu ska jag bara chilla och äta en god middag! 
 
Hej då!
 

När livet suger!!!

MItt liv suger just nu! vet inte varför bara e så men ska och ta min bok och läsa ett tag så det blir lite bättre men men jag säger bara en sak 
 
 
I ALLA STUNDER FRÅN HIMEL OCH JORD 

Nja det vell sådär

Just nu känner jag mig lite små ledsen vi har betyg och allt är inte redo med de en men men så är livet kan inte alltid vara lätt. Idag var det en lång tråkig dag i skolan 08.00 till 16.15 hela nio timmar i skolan det är inte bra för 13 åringar men aa ganska tråkigt inlägg men ibland måste det bli tråkiga!
 
SES!
 



Minnen vi måste träffas! <3

Sorry för jag har inte bloggat :(

Idag har jag inte gjort något bara chillat typ men imorgon e det skola det ska bli sådär så aa orkar inte skriva så långt så hej då säger bara en sak att jag inte kommer blogga så mycket denna vecka men fortsätt läs min fina blogg!

Nu kommer fest kläderna

En HOLLISTER tröja

Ett par svarta jeans Ginatricot


Ansiktet:

Mascara, solpuder, och lite mer


Snart blir det festa på!

Nej, Men snart ska jag på fest men vet inte om det blir riktigt party men men! Har tagit på mig det jag ska ha. Sen lite innan det börjar drar jag till Linnea sen ska vi till festen det kommer bild på fest kläderna eller det jag har på mig men det blir inte en för en jag har sminkat mig. 
 
 
Älskar denna bild ha en bra eftermiddag :) 

Info om dagen!

Först ska jag till centrum och handla lite kläder jag ska bland annat handla jeans och en trjöja sen får se om jag handlar något mer. 
 
Efter det så kommer jag åka och sen ska jag på fest det ska bli jätte kul!
 
ses!

Äntligen är det fredag :)

Ja nu är det fredag imorgon ska jag handla i haninge centrum det ska bli kul!
 
Nu till kvällen ikväll ska jag inte göra något bara chilla orkar inte skriva så långt men aa ses!
 

Outfits

Ett vitt pösigt linne Hm

Jeans jacka Hm

Kofta jag vet inte

Byxor cubus

Converse stadium

Väska jag vet inte


Första riktiga skoldagen :)

Ja första riktiga skoldagen det gick faktiskt jätte bra bättre en vad jag trodde kul var det också! Efter skolan gick jag och min kompis caroline och köpte slush det var jätte gott. Där efter så tog vi bussen hem till caroline och gjorde chai latte hon hade ett pullver som man blandade med mjölk och te vatten det var alla fall jätte gott. Efter det gick vi ut och prata lite sen kom mamma och hämta mig och jag åkte hem nu ska jag äta fisk och potatis 
 
SeS hEj Då!

Skol outfits :D

En jeans jacka Hm

Ett par svarta tiggts (stavning)

En kofta Ginatricot

Ett par vita converse

Ett svart linne Ginatricot

En svart väska jag kom inte ihåg var det var


Skola snart

det var en gammal bild 
 
- Snart blr det skola jätte kul säger jag nej bara skämta skit tråkigt men aa ska typ gå om en kvart och ska bara fixa till det sista men blir säkert ett inlägg ikväll med lite mer info om helgen!
 
 

Jag har haft en bra onsdag men en bra eftermiddag i kyrkan! :)

I alla fall om ni inte vet så är jag i kyrkan i en gång i veckan i 67:an där kan man träffa kompisar och prata och bara ha det bra! Men man brukar alltid sjunga och be en grej i slutet men det är det enda man behöver göra som hör till gud men det bästa e om man inte tror på gud så behöver man inte, men jag tror på gus så jag gör det! Det tråkiga e att en ledare ska sluta och flytta så är lite små ledsen över det hon var så bra. Nu ska jag nog gå och fixa mig till kvällen och duscha och så.
 
 
 
Gud lives in me! <3 

Kyrkan snart!!

Snart ska jag till kyrkan och fira en som kommer sluta men aa kan inte skriva så långt efter som jag bloggar från mobilen.


Jag sitter och läser min älskade bok <3

Den här boken läser jag!
 
 
Väldigt bra bok har inte riktigt kommit in i den en. Läs denna bok väldigt bra :D
 
 
 

Wilma tipsar!

Behöver ni hjäp med få bort finnar. Då är jag till hjälp!
 
1. Du använder dig av 
 
 
2. Först så tvättar du med det här medlet 
 
3. Sen tar du det här ansikts vattnet 
 
4. Sen tar du den här salvan
 
 
Det här använder jag mig av. Men man ser ju ingen förändring direkt man måste hålla på med det morgon och kväll det väljer man ju själv men måste typ göra det i en månad för att se förändringar. Men en finne försvinner vell snabbare men om man vill liksom ha ett fint anstikte så ser man det på en månad men det hjälper mig så köp det tycker jag det här kan du hitta på sidan http://www.yves-rocher.se
 
Sen så finns det ett annat som jag har hemmma och som jag tänkte visa 
 
 
Det är nästan samma grej att behandla man tar den fösrsta där det står en etta på och sen tar man tvåan och sen trean ja det var allt jag tänkte visa när jag tipsar HEJ DÅ!

Untitled Video


dagen på rudan me det bästa!

Ja dagen blev på rudan med mina underbara vänner vi skratta och skratta hela tiden men självklart var det med klassen men aa vi hade olika lekar jag tyckte det var ganska så kul men aa snart kommer en bild bomb på bilder under sommaren :) 
 

så alla vet :P

så alla vet så är det jag som har gjort headern så ni vet den andra gjorde fanny! :) men den nu har jag gjort ni kan be mig att göra men då får ni skriva i mailet vilket mott och så ni har. Sen skickar ni bilder till [email protected] det var allt ses!

Pratar lite om allt :)


skolan börjar imorgon neeej!!

Jag hade gärna haft två veckor till sommarlov men men så var det inte. Men idag har jag firat min syster hon fyller år fast inte idag. Men nu så sitter jag och bloggar och kollar lite facebook och lite så!

header

Ny header vet mer hur man gör och så på gimp och så tänkte jag göra en och blev nöjd så satte in den det var allt puss o kram

Hoppas du blev nöjd :)

Hej Wilma som du ser har jag nu fixat klart din header :)
Hoppas du blev nöjd och om det finns någon annan som vill ha en bloggheader av mig så hör av er till [email protected] så ska jag svara så fort jag kan :)
jag har själv en blogg som heter http://mycrazylifeandme.blogg.se kika gärna in och kolla :D
 
Ha det bra :)

Hej Hej

Ny header som ni ser. Jag kommer börja blogga lite då och då så vet inte riktigt hur det blir men nu kommer ett inägg hade inte så mycket att skriva ses!

...

Hej!
 
Jag måste bara på få säga en sak att jag inte gillar att blogga längre vill ha en ny header jag kan göra på gimp men jag gör inga snygga om det är någon som kan göra så kommentera :) Men vi får ses Hej då!
 
 

Det gick blogga :)

Ja nu sitter vi och ser på allsång på Skansen med hela lägret väldigt mysigt men snart ska vi nog göra något annat men men ses sen! <3


Sorry för jag har inte bloggat :(

Jag har haft fullt upp med annat gjorde en video men togg för långt tid att ladda upp så ja för jag drar ju imorgon på läger så kommer troligtvis inte blogga :( Men idag var jag på RUSTA med mamma där jag handla shampo o balsam och duch kräm och hudkräm och lite så inför lägret ska bli så kul! Igår var jag på sommarkrysset det var skit kul kommer åka dit nästa gång kom me på kamera en gång men inte så mycket aa nu ska jag fixa det sista inför lägret så vi ses typ om en vecka fem dagar!
 
Hej då puss o kram kommer sakna er kanske blir något inlägg det beror på internet och så vidare 
 
 

det är fan för varmt

Det skit varmt orkar inte med men nu sitter jag och äter isglass men snart blir det läger längtar så mycket men har redan börjat packa.Bilder kommer snart när jag orkar ladda upp men då ses vi i ett inlägg med massa bilder! <3
 
SES!

Mysig dag!

Dagen börja med att jag gick upp åt frukost sen låg jag och slappa till klockan var 12 sen så tog jag på mig kläder sen så sminka jag mig lite. Sen så åkte jag och en kompis in till stan där köpte jag lite saker men det var ett par hårnålar två packet och en bh typ aa det var allt men sen kommer det bästa med hela dagen vi gick in på ett cafè som var jätte mysigt jag tog chai latte och en kaka men det var super gott bilder på det kommer imorgon för har inte tid nu!
 
Men nu känner jag att inlägget blev ganska så lång så vi ses imorgon puss och hej leverpastej 
 

RSS 2.0