Julafton outfit

Kanske ska ha det på julafton men jag vet inte har inte köpt det en bara jeansen eller ska köpa nya har ett par gamla. Det blir fint men enkelt gillar inte att klä upp mig så mycket eftersom det bara är släkt och familj men lite fin kan va tycker ja. Men de va det jag tänkte ha!
 

tidinställt

Gjort två tidinställda inlägg dom kommer imorgon ena kommer på morgonen andra på typ mitt på dagen någon gång. Håll utkik alla people. Hoppas ni gillar min blogg ni får hjärna kommentera vad ni vill att jag ska göra för inlägg också, puss!
 
 

Min bestiii

Vi gick bara halv dag igår så då åkte jag hem sen mötte jag upp linnea vi fota och lagade mat och typ snacka om allt mellan himmel och jord. Senare på dagen skulle vi tillbaka till skolan och ha julmarknad min skola har så varje år att man säljer fika och så. Alltså käna pengar till klass kassan. Alla gör så på hela skolan alla klasser så är det öppet hus så föräldrar får komma. NU kommer bilderna tog dom två bästa vi tog flera men somsagt tog dom två bästa!
 
 

scones

Bakade scones här om dagen och dom blev riktigt goda. Tänkte ta receptet på samma gång så ni kan också testa att göra det är enkelt men gott också!
 

Du behöver

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 g smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!

Här kommer bilder så dom kan se ut, bilderna tagna av mig 

 
 

- Veckans planer -

Förlåt för världens dåligaste  uppdatering. Men jag har helt enkelt inte hunnit sen så har ja heller inte vetat vad ja ska blogga om. 
Men i måndags hade jag träning så han inte blogga varken på morgonen eller kvällen så det fick bli idag istället. Kanske inte uppdaterar så himla mycket för att ja hinner inte mycket prov osv nu. När ja kom hem från skolan idag var ja typ halft sjuk kände mig lite risig sen hänt en massa i skolan så kan va därför. Gå in på min youtube kanal där jag heter wilma nylander där ja ska börja med videos. 
 
måndag: Träning plus plugg
 
Tisdag: plugga
 
Onsdag: Träning och plugga innan för träningen börjar 8
 
Torsdag: Plugga 
 
Fredag: träning 
 
Lördag: Träning
 
Söndag: Träning 
 
 
Min vecka ganska mycket träningar men för att på lördag ska vi visa upp eller vi ska ha för innebandy grej så vi brukar inte träna på lördagae men den här veckan ganska så jobbig men glöm inte gå in på min kanal.
 
 
 
 

1 Advent

Nu har det för sig gått hela dagen men aja. Jag vaknade upp hos min kompis. Vi gjorde fattigare riddare för ni som inte fattade så sov jag hos en kompis. Men vi gjorde fattiga riddare. Och ni som inte vet vad det är så är det bröd och pankaksmet som man doppar brödet i och sen stekar på en panna med smör. Sen när man stekt klart tar man kanel och socker på.
Sen när ja kom hem så gjode ja inget speciell tog mest lugnt och fixade med julen osv. Sen åkte ja och mamma till port 73 för att handla lite grejer. Sen när ja kom hem skulle ja på träning. När ja kom hem hade vi det riktgt mysigt drack glögg och åt lussebulle och pepparkaka hur gott är inte de? Nu har ja tänt lite ljus och gjort det mysigt och sen ska ja snart se första avsnittet av julkalendern jag tycker det är en tradition för mig så ja tittar alltid på det varje år. 
Men ni får ha det så bra så ses vi i nästa inlägg och det blir vell imorgon.
 
 
 
 

Börja blogga!

Ska börja blogga igen. Nu ska ja försöka blogga ett inlägg pär dag. och sen ett tidinställt inlägg. Ni får kommentera vad ni tycker jag ska blogga om. Men nu ska ja starta om på nytt men jag tänkte berätta lite om mitt liv i ett inlägg lite mer i detaljer för att alla tror säkert att ja är en normal tjej eller det är jag men jag kan säga att mitt liv är inte diräkt lätt. Nobody said it was easy. 
 
 
 

RSS 2.0