hörlurar

Fick byta dom. Fick ett par nya där i mot inte samma sort/märke men det ingen för det fick bli ett par iphone riktiga hörlurar som är rosa det fanns massa färger men valde rosa eftersom jag gillar den färgen :D
 

i could be the one

Låten är as bra. Lyssnar på den nu så rubriken fick bli så. Jag började dage 10:35 hade en lektion och det var kemi och det var inte så så kul. Jag hade hål timme i 2 och en halv timme så varför inte åka hem så då gjorde jag det. Åt lunch och sen typ till skolan igen och sen hade jag svenska och engelska. NU sitter jag i soffan. Snart ska mamma och jag åka och handla. Sen ska vi typ åka och lämna in mina hörlurar för dom har gott sönder och jag har bara haft som i en månad och har kvittot kvar så kommer säkert få ett par nya :D men det var allt så ses vi bloggen lite senare puss! :*
 

let her go

Älskar den låten as mycket, nu är jag med Linnea. Vi har målat naglarna men mina blev typ lite fail så jag tog bort det, haha men nu ska jag snart dricka vatten för as törstig, hahah :D :thumbup: NU säger jag godnatt för kommer inte göra något mer inlägg för dagen.
 

video!


fick en sak idag av mamma! :D

Min mamma fyller år idag. Ja åt på tacko bar i dag istället för i skolan för åt där med mamma. Sen så köpte hon sen sak till mig. Det är en blonde spry. Man måste göra det i tre dagar sen ser man resultat men vet inte om jag ska göra det riktigt nu. Ikväll så ska min familj på resturang så ja, Puss nu kommer lite bilder senare kommer en video som snart är uppe på bloggen!
 

Wilma tipsar! :D

Älskar verkligen dom här tror jag ska köpa ett par till asså 
 
 
det har kommit in nya färger tror jag ska köpa oranges eller något vad tycker ni?

Tja tja

Set känns inte så bra eftersom jag har matte prov idag och har inte pluggat så mycket kan man säga. Och sen det sämsta Jag har utegångsförbud inte kul alls hata livet just nu orkar inte inget är bra. I helgen är det mycket läger med små killarna och måste gå upp klockan halv 7 men nu kanske jag inte för gå på det eftersom jag har utegångsförbud. Hoppas alla fall ni mår bra fortsätt ha en bra dag så ska jag kämpa på!


Vad ska jag blogga om?

Jag har inga saker kvar att blogga om för jag bloggar typ bara om min vardag osv men ska försöka göra lite roligare inlägg som mer video bloggar men jag har ingen bra kamera för det så ja. Dagen i skolan var vell rätt chill vi gjorde inget speciellt direkt bara vanliga tråkiga lektioner imorgon har vi matte prov plus idrott som suger, haha men matte prov orkar inte det för fattar typ inte det asnittet som handlar om bråk alltså inte bråk bråk ni fattar säkert men tja råå så ses vi kanske i ett inlägg senare vet inte! 
 

trött som bara den

Åkte hem från träningen eller min mamma hämta mig. Sen skulle vi köpa hem mat så då gjorde vi det. Jag åt och sen tvätta jag håret osv.. Och nu sitter jag vid min data och har musik klockan är inte så mycket men jag en då trött så blir tidigt ikväll men aja skit samma. Har fortfande läxor kvar och jag orkar verkligen inte men ska försöka göra engelskan imorgon i skolan men vi hörs på bloggen så hej då!
 

sovit gott?

Snart ska jag på träning är fett taggad för det. Snart är det ju tävling och jag tror det kommer gå grymt bra får man hoppas. Nu ska jag klä på mig kläder och sen dra typ. Men jag tänker inte skriva så långt men jag kommer hem ikväll då vet jag inte om jag bloggar måste plugga so matte så ja inte kul men sånt är livet puss wilma!
 
 
lite bilder jag hade på min data 

sprang typ i hela farsta centrum efter present

Jag och min syster skulle köpa present till min mamma eftersom hon fylller år och då vill man ju köpa något men det gick ju inte så bra! Men till slut hitta vi en och tror hon blir GLAD! :D Men när vi kom hem från farsta så chilla jag typ sen så kom en kompis sen gick vi ut och snart ska jag typ sova så ja, puss!
 
ska träna imorgon 5 timmar typ och måste vara på topp alltså pigg!
 

händer inget speciellt idag!

Först snart ska jag ner på träning i svartbäcken men killarnas träning. Efter det ska jag hem duscha sen ska jag och min syster til haninge centrum för att köpa en sak. Sen därefter alltså vi åker hem imellan och sen typ till ica maxi med mamma så det blir vell att jag är för det mesta hemma dig. Om det inte händer något sen liksom att jag går ut eller något men aja det tror jag nog inte. Det kan vara skönt att vara hemma ibland sen har jag inte gjort klart alla hemstudio uppgifter ska räkna lite matte senöva länder och huvudstäder skit tråkigt men sånt är livet har bara lust att skita i det men jag känner för i år att få bra betyg alltså denna termin satsar alla fall ett D i matte vilket jag inte kommer få för ligger liksom på E nivå nu men vet aldrig, haha men nu tycker jag det här inlägget blev för långt så hoppas ni stog ut och läste puss!
 

Länkbyte

Denna tjej bloggar om sin vardag är jätte bra på saker i gimp osv.. Hon fixade lite saker i min blogg så tack så mycket Sandra! Jag tycker ni borde klicka och gå in! :) www.splinky.blogg.se
Puss!


köpte i farsta centrum idag! :)


Jan. 25, 2013

Shoppat lite men visar när jag kommer hem!


Idag har jag pluggat mycket

Idag har jag pluggat matte och so det gick fett bra om man tänker efter. Imorgon ska jag till farsta med en kompis det ska blir fetttttt kul!! Men får se vad jag handlar kommer då upp en video på bloggen eller bilder det får vi se då men ikväll ska jag vell inte göra något speciellt förutom att ta det lugnt typ. 
 

Hej folket!

NU har jag precis gjort klart vidon från lägret måste bara ta tid till att ladda upp den men det var det jag säga så hörs vi imorgon ska jag shoppa med min kompis så ja puss!
 
 
gillar mitt hår för det har blivit så långt, haha:*

Det jag köpte idag!

Glömde visa det i det andra inlägget men köpte tre stycken skal för 149 kr ett av dom är sånt där som går runt mobilen men jag tyckte dom var basic liksom så man kan ha till alla outfts :)
 

så himla trött

Kom hem från träningen och är helt slut men som tur är att jag är ledig men vi måste plugga. Måste plugga fucking 5 sidor och sen är det a) b) c) på alla också så ja. Men tur att man får sova hur länge som helst men måste sova nu för är skit trött :/
 

Plugga plugga och plugga

Asså orkar inte men det är bara att kämpa på men aja vi har hemstudiodagar så vi är lediga tills på måndag puss nu måste jag dra jag och två kompisar ska till centrum


Vi fick sluta tidigare, jaaaaaa :)

Vi fick sluta tidigare idag för att vårab lärare var tvungen att åka hem till hennes barn för den blev typ sjuk ellet något sånt. Men jag åkte hem gjorde macka och sen gjorde jag chai latte fett gott ju, haha men imorgon har vi idrott som först lektion och jag orkar inte för jag är grymt trött och ont i benen axlarna överallt eftersom lägret vi va på var fett hårt osv om ni fattar så ja vi hörs, tja rå!
 

Länkbyte :D

Den hör bloggen e grym hon bloggar om sin vardag fritid osv... Tycker ni ska gå in på den!

Www.tildelindell.blogg.se


Nu är jag äntligen hemma

Vet att jag inte har bloggat men sa ju att jag kanske inte skulle hinna men bloggade alla fall en gång. När vi kom dit så var det as tråkigt sen blev det as kul typ bästa lägret ever men aa eller jag vet inte :P Men aja jag är alla fall skit trött nu och sen är det skola imorgon kommer dö, haha men spelade in massa vidoeos på lägret men tänkte visa dem senare när jag har liksom klippt ihop hela det där. Men nu blir det vanlig bloggning igen alltså typ varje dag men vi ses puss på er!
 

Haha, Gud så kul jag DÖÖÖÖÖR!!!!

Nu e jag på läger. Nu har jag vaknat och kunde tyvär inte blogga igår för det stressigt. Men nu måste jag dra tja rå!


packat och allt är klart! :)

Nu har jag packat klart städat rummet, haha men behövdes för det såg grymt fult ut typ kläder på hela golvet och smink typ över allt så ja. Hoppas bara jag inte har glömt något. Men nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det chill ska vell snart sova. Men gjorde alldrig video för hade fult upp hela kvällen. Men det jag inte han det var att räkna matte och plugga till omprovet imorgon men dey skiter jag i för kan nästan allt och pallar liksom räkna tip 10 sidor inte jag alla fall det får vi ta sen, haha  PUSS! :*
 
ses kanske i ett inlägg eller så ses vi när jag kommer hem
 
 
bjuuuuuuuder!!!!!! :*

snart åker jag på träningen :)

Idag efter skolan gick jag och min syster till centrum efter skolan jag köpte lite saker som jag ska visa i ett annat inlägg för hinner inte nu för ska ju snart på träning. Skolan idag var vell helt okej. Snart åker jag på läger på fredag ju men kommer INTE göra tidsinstälda inlägg men kommer säkert blogga lite där får vi hoppas. Men kommer göra massa videos och sen göra en video på allt om ni fattar liksom. Men vi hörs måste dra puss! :*
 

vilken dag asså!

Den här dagen har varit riktigt jobbig :( Idrott hade vi som fösrta lektion efter det så hade jag as ont i huvudet och magen så när jag kom till skolan efter idrotten orkade jag inget:(. Så en kompis följde med mig upp till skolsyster jag typ vila där och fick alvdeon. Jag ville verkligen hem men jag tyckte det var viktigt att stanna kvar i skolan så jag gick och åt lunch sen tog jag typ en till alvedon och sen gick det över men jag var liksom nära på att gå hem men aja. Hoppas på bättre dag imorgon. :thumbdown:
 
NU ska jag nog ta en dusch sen ta ansiktsmask för känner för det bara, men vi hörs hej då! tummen upp för ansiktsmask (stavning) thumbup:
 
ville då samtidigt tipsa om dessa för dom e bra!
 
nu ska jag testa den med choklad lukt men har nästan testat alla så hoppas den är lika bra som dom andra...

måndagar sämsta dagarna, :(

Varför är det altid måndagar som e jobiga varför? :( kan det inte bara vara onsdag för man vill ju liksom vara pigg första starten på veckan eller vad man säger. Man e alltid trött fattar inte!
 
Dagen:
 
Dagen gick ut på typ plugga var därimot inte så jobbig. Men dagen började med svenska sen matte sne håltimme och sen mentorstid och sen lunch. Efter lunch hade vi någon konstig lärare iställer för våran riktiga hon sög vi behövde typ inte jobba eller något. Det va min dag de snart är dags att gå på träning alltså inte min men småkillarna.
 

är så jävla taggad!

På fredag åker jag på läger med cheerleadingen så himla taggad asså. Men problemet är att jag kanske inte kommer blogga så mycket kanske ett två inlägg men kommer säkert spela in massa videos och sen typ lägga upp dem men det tar vi sen men nu till träningen
 
Träningen:
 
träningen gick bättre en vad jag trodde vår bygg grupp klarade libb och sen ut i scorp är så himla stolt för våran topp har inte kunnat det förut så det vra ju nice. Tränade idag 5 timmar och kände att jag byggde på mina muskler lite för det var liksom hård träningen men ni får ha det så gött så hörs vi, puss!
 
 
 
 
 
livet för mig e cheerleading utan det vet jag inte vad!
 
 

hej hej :)

Jag har fixat smileysar det blir typ roligare men det tog ett tag innan jag förstod hur man gjorde men aja, puss så tummen upp för det :thumbup:
 
 
jag ser ju ut som en vet inte vad, haha :D

passar allt

Tänkte tipsa lite men jag älskar verkligen dessa det är snygga till allt plus man kan ha dom på sommar/vinter vilket är bra. Har ett par själv i färgen svart som är typ basic färgen men själv klart är det snyggt men rosa,blå,röda, vid osv
 
jag har dem svarta vilket jag passar till dem flesta out fitsen. Men visst kan det vara snyggt att sticka ut ibland med ett par blåa men funderar på att köpa ett par till men vet där i mot inte vilken färg

chai latte mmm...

Älskar verkligen det. För jag har altid bara druckit det på cafe men sen köpte jag sånt där pulver hem och det var lika dant som om man köper en i cafe. Så ska nu fortsätta köpa pulver. Men det räcker typ skit länge och sen beror det på hur mycket man dricker det också. Men det tar typ slut ofta för mig för dricker typ det hela tiden det e som knark man blir beronde haha sant! 
 
 så här ser burken ut som pulvret ligger i,
 
 
 

Ny header uppe :D

Den blev skit fin tyckte jag för min kompis och jag var ute och fota och dom bilderna tog jag till headern som jag blev as nöjd med. Men nu e jag hemma och bara slappar typ men imorgon ska jag på träning med små killarna och sen ska typ min familj och ta spruta vet där i mot inte vad den hette, puss!
 
 
 
 

Typ alla låtar som har varit populära under 2012


Snart kommer pappa och hämtar mig så ska vi fixa en sak!

Men vi ska fixa ett sånt där bankort typ och då måste jag tydligen vara med men aja. Dagen var rätt så chill började 9 med svenska sen två so lektioner sen lunch som det var typ 100000000000000000 lång kö så jag typ dog -.- men när man kom fram var det tacko tallrik som var sådär gredd filen var typ yougort typ, haha men efter jag har fixat det där då kanske jag ska träffa carro me vi ses
 
 

dagen var OK!

Jag gick till skolan som vanligt allt var bra som vanligt typ. När jag kom hem skulle vi tydligen åka och stor handla och då åt vi typ snabbmat skit gott. Men jag och min syster hade flum asså men sen tagga vi hem och ty jag duscha osv....
 
OMG snart åker jag på läger med cheerleadingen fy fan vad vi ska ha det kul typ flumma fota massa typ volta öva pogram längtar så snart kryper ur min egna kropp asså, haha men det var det, puss!
 

så himla trött på allt! :/

Vaknade åt frukost skulle gå till skolan men då märkte jag att jag hade skit ont i magen så jag knappt kunde gå så skolan sket ju säg kan man ju säga. Men idag har jag haft det så jäkla tråkigt. Men jag har bakat alla fall, jag bakade choklad bollar världens o nyttigaste som finns asså men jag gjorde det alla fall. Men ikväll är det träningen jag ska nog gå för jag har inte direkt ont i magen plus jag är fett taggad och det var ju ett tag nu sen jag träan så kan behövas, haha :D bjuder på en liten smile där hihi 
 
 
ska nog börja updatera nu längtar som fan till helgen för då kanske jag ska köpa en efter längtande sak men då får ni se då om jag har köpt, kan ni gissa vad det är?
 
 

vet

Jag har inte bloggat på ett tag men orkar inte kommer tillbaka sen typ kanske en vecka eller något 
 
 
vet att det kommer bli lite tråkigt men jag kanske kommer tillbaka tidigare kanske imorgon kansker tre dagar vet liksom inte, så vi hörs senare, puss på er så länge :* <3

länkbyte!

http://www.nattstad.se/carrro
En gym tjej som bloggar om sin vardag, Hon shoppar därimot jätte mycket så jag tycker ni nog ska gå in på kolla!
 
 
 

tråkig dag kommer det bli

Jag sitter och trååkar. Jag kommer säkert att ha tråkigt idag men jag får vell se hur det blir. Men ibland e det ju bra att vara hemma för bara ta det lugnt. Men vad tycker ni att jag ska blogga om? för vet inte vad jag ska blogga om. Men sen kommer vell mera bilder också för har liksom inga bilder att lägga upp!
 

Grym dag

Dagen började att jag satte mig på bussen för sen åka in till stan för att se på bio! Jag såg på bio med carro och vi såg sune i grekland den var as grym skrattade typ hela tiden, haha men efter det så gick vi i stan ett tag och kollade handla då två pennor till skolan och sen chai latte pulver som jag nu dricker ocg har precis duschat också så aa puss! :*
 

dålig uppdatering :(

Det är därför jag inte vill blogga jo för jag vet inte om vad för snart ska en tjej fixa till min blogg lite sen så ska jag börja blogga på seriöst och verkligen skriva vad mitt liv  handlar om. Som skola mer videos för det e ju så ni tycker om för merker när statistiken stiger när jag har gjort en video eller något liknade vet att jag inte ser det bästa ut på videor, haha men aja 
 
har slut på bilder så ni får ingen bild idag!

Nu e jag hemma!

Det blev klar tidigare för att vi var så snabba, haha men vi gick ju upp klockan halv 5 så nu kan man säga att jag e grymt trött. Imorgon ska vi på en sånn här grej igen det ska inte bli kul men vi får ju liksom pengar så whatever men aja vi hörs på bloggen, puss!
 

Inventering med laget skit jobbigt


måste nog sova tidigt ikväll ska upp fett tidigt

Jag ska upp fett tidigt redan klockan halv 5 -.- orkar verkligen ska vara i nacka fett tidigt vårt lag ska räkna varor på ica maxi förman får typ 100 kr timmen eller något så det e ju najs men inte gå upp halv fem på ett lov men vi hörs pöss 
 
kanske gör en video sen så får ni se mitt nya intro som jag ska ha innan alla videos jag gör! :D
 

2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, när jag började på cheerleading
 
Hur har ditt 2012 varit? Det har inte alls varit bra det har sugit
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja självklart ska det bli bättre! :D
 
 
Blev du kär i år? nja sådär kan man säga
 
 
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? vet inte riktigt datum, men när jag sluta på gymnastiken
 
 
Vad är din största framgång 2012? vet inte
 
 
Bästa köpet? Jag har inte köpt något stort så vet inte
 
 
Vad spenderade du mest pengar på? I år har jag nog spenderat mest pengar på kläder
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? gangnam style tror jag
 
 
Vem har du umgåts med mest? vet inte, detta år har jag nog umgåts med massa folk
 
Bästa minnet från 2012? vet inte har så många men typ när jag åkte på läger
 
 
Hur många kysste du? Har inte kysst någon 
 
 
Har du haft ett förhållande under 2012? nej det har jag inte har varit singel hela året och det har varit riktigt skönt 
 
 
Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013 vet inte men jag kommer vell alltid sakna gymnastiken hade liksom gott på det i 8 år 

RSS 2.0