Heeej<3

Nu sitter jag på resturangen har också sätt på teatern den var jätte bra!

Hej då


Hej alla fina bloggläsare

Idag så kommer det bli en rolig dag. Nu på morgon vet jag inte vad jag ska göra men lite senare på kvällen ska jag på teater. Och efter det så ska jag på resturang. Så det ska bli kul! Nu på dan så vill jag göra något roligt men vet inte vad. Och igår var jag på fest hos en kompis och då såg vi filmen Jag Saknar Dig. Den filmen är jätte bra tycker jag hade sätt den förut men den är lika bra varje gång.

Ses lite senare på dan! 
 


Hej bloggen!

Jag vet att det var jätte länge sen jag blogga men har inte hunnit. Är nu sjuk men inte så att jag behöver stanna hemma från skolan men är rättså förskyld inte bra:( hoppas det inte håller i sig så lnge till. Nu är det rätt slapp i skolan vi börjar nio varje dag och slutar två det är för vi har proektvecka. Och då ska man göra en sak som hjälper miljön fast inte på rikigt eller jag vet inte. vi ses!

kram wilma <3

Hej <3

Det var ett tag sen jag blogga men jag tycker det är kul men hinner typ inte har varit skit mycket i skolan matten som var svår för hade typ fyra fem sidor och räkna så tvungen att göra det. Men så här ser dagen ut.

hemma igen jippi!

Nu har jag kommit hem jag kunde inte blogga något mer en det där när jag åkte skidor. Men sen åkte jag till Egypten där var det varmt och skönt typ 25 grader och sol och nu är man hemma i de kalla sverige. idag så ska jag vara med en kompis som hter linnea saknar henn jätte mycket fast hon bor nästan brevid mig men jag har ju varit borta eí en vecka. här kommer lite bilder från Egypten.

RSS 2.0