Hej bloggen

Idag var jag i skolan det var jobbig dag men nu har vi slutat var med en kompis efter skolan ska på träning snart blev ett kort inlägg men här är jag på skolfottot :) hihi

Hejsan

Idag börjar vi 13.00 och vi får såvmorgon!!!! Men just nu så jobbar jag med matte det är inte kul men sen spelar jag data också det blev ett kort inlägg
Men vi hörs i kväll om jag bloggar något då Hej då!!!! <3 :)
den här matte boken har jag

Hej

Nu har jag kommit hem från skolan. När jag kom hem så handla jag glass av glassbilen. Jag handlade någon mix med olika glasar i den värkade god. Ska snart äta middag och sen får jag prova en av glassarna. Det blev ett kort inlägg men kommer nog inte blogga något mer idag.
Hej då komentera gärna!!! :)

Hej

Just nu så spelar jag bingolotto jag älskar att spela :) Men jag har inte vunit något nu men kanske senare man får hoppas på det.
fortsätt att ha en mysig söndag kväll

Hur man gör ett snyggt armband :)

Steg 1. Ta fyra trådar och dela i två och knyt en knut och sätt en tejpbit.

Steg 2. Sätt den vänstra sidans tråd över den ögra.
Steg 3. Ta den ögra sidans tråd och dra över till ögglan.
Steg fyra. Dra åt trådarna och sen blir det en knut och gör så hela tiden tills du tycker det räcker.
Så här ser den ut när den är klar :)


Hej vila dag :)

Nu på morgon har jag inte gjort något har städat mitt rum lite. Har orgentering nästa vecka med skolan när vi övade så kunde inte vi hitta någon kontroll och då var vi skolan och vet ej hur jag ska klara det på rudan men det blir väll bra ska vara där hela dan :) hihi.
Hej då ha en bra söndag!!!! :)

adele


Hej bloggen

Hej igen nu har jag bastat det var roligt och varmt. Sen bakade jag klart pajen har typ bara slappat idag för igår hade vi träning i en hall som är rolig det är skumgummi gropar men sen när jag kom hem så var jag så trött så jag gick och la mig deräkt. Kommer lägga upp en låt som jag gillar med Adele.


Ha en så bra lördag komentera gärna!!!

Hejsan

Har börjat blogga nu!! Verkade roligt jag vet inte rikitigt vad jag ska göra idag men ska åka och handla ska göra vinbärspaj ska bli kul och gott!!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0