Tjena <3

Nu sitter man på bussen till kungsberget ska bli grymt kul! Tagga! Men är rätt tråkigt att sitta i en buss i tre timmar men vi får se om jag bloggar något mer idag ska ju åka skidor.


:D

Snart dags för party. Ska snart gå. Men kommer med en ny header till bloggen. Inget mer att skriva.
Ses!

Hej!!!!<3

Nu sitter jag framför tv:n vi ska äta hembakad pizza idag mm... Men idag har jag inte gjort något bara slappat och gjort lite matte. Imorgon blir det full rulle. Först ska min mormor och morfar komma till mig och äta här sen lite senare ska jag på party (tjejmiddag) det ska bli kul! det är min bästis party. Men senare ikväll ska jag se tv:n och äta god middag och bara va. Va med familjen. Vi hörs imorgon eller ikväll! <3
Ses! <333333
Kommentera så mycket som det bara går! <3
kram Wilma

.... :D

Har ingen rubrik. Men har kommit hem från gymnastiken nu de var väll en okej träningen men lite tråkig. Men nu sitter jag här i allafall. Dagen vi har hemstudidag i dag så jag skulle jobba matte idag men så tänkte jag jag vet inte hur man gör så då fråga jag Maja om hon kunde hjälpa mig så då gick jag till henne är typ klar jobbar lite mer imorgon är ledig då också. Sen efter det så var jag hos farmor och efter det gick jag till 67:an det är som ett fritis till ni som inte vet. där såg vi en film hur många lingon finns det i välden han inte se klart skulle ju gå till träningen men här får ni se lite av den blev ett långt inlägg hoppas att ni orkade läsa.
Den var skit film kul att se men han ju inte se hela så det blir väll att man får hyra den. 

Tjena :D

Idag tog vi sputa inte kul :( men det gick bra trodde det skulle göra ont men det gjorde det inte så det var bra! :) men sen hade vi bild idag också det var en bra lektion blev klar med bilden med min kompis. Sen går vi bara i skolan imårgon och sen lediga onsdag torsdag och fredag men vi måste endå jobba ska typ göra något i So och matte så var inte så mycket men vi ses!
Hejdå <3

Hejsan <3

Nu har jag kommit hem från festen det var roligt vi fick racklet stavning men det är som varma mackor. Vi fick till efterätt chokladfontän det var gott lägger upp bilden imorgon. nu ska jag vara med min kompis Linnea och ha kul!
Ses! <3

Hej alla fina bloggläsare!

Idag har jag varit på ikea det var jätte roligt handla massa saker till mitt rum lampa, överkast, kuddar, spegel, en grej där man lägger papper och man har det på skrivbordet, en pennhollare där man lägger pennor i, ljus och krokar man hänger bakom väggen jag tror det var allt. Det var ganska mycket men bra saker. Snart ska jag på fest det ska bli kul orkar inte ladda upp en bild hur jag ser ut men kanske bloggar mer sen men det blir runt 11 i så fall.
Ses <3

Hej det var länge sen!

Jag har inte bloggat på ett tag men det är för jag hinner inte ooch orkar inte men nu ska jag försöka blogga mer. Det är sak jag vill berätta jag saknar min kompis Rebecca otroligt mycket så jag vill bara att hon ska vara här och nu! Men kanske ska vara med henna någon dag orkar inte blogga något mer nu så vi Ses <3

RSS 2.0