Flaten badet :D

Idag var jag vid flatenbadet och bada det var grymt kul jag hoppa från feman men det var inte så läskigt men kul! :D Nu sitter jag och tänker på hur kul det kommer bli på lägret jag ska på om en vecka men först och främst så längtar jag tills jag ska få mitt elf smink.
 
Men nu tillbaka till lägret jag ska ju till värmland på läger det brukar alltid vara lika kul varje år men vi var på ett vattenland förra året som var super kul! :D vi ska dit i år igen. Men jag vet inte hur det blir med bloggningen då förhoppningsvis så ska jag försöka blogga lite där men man brukar liksom ha fulltupp hela tiden. Jag pratar mer om det i nästa inlägg :D
 
puss <3
 

Ny header på bloggen! :D

Ny header på boggen hade trönatt på den andra men den andra var också snygg men kände att jag vill ha en ny men aa kanske inte har den så länge men aa vi får se!
 
Jag har typ varit sjuk dom senaste dagarna nästan feber eller ja men kan säga det men ont i halsen och täppt i näsan och så inte så kul men det känns som det är på förbättringsvägen hade inte så mycket mer att säga :)
 
 
Det var idag när jag var ute med båten alltså med familjen :) Puss o kram

Farsta centrum idag :)

Idag var jag med becca vi hade det grymt kul i farsta centrum jag måste få säga en sak jag har det alltid lika kul med dig Rebecca det var tur att vi hitta varandra älskar dig <3  
 
Tillbaka till ämnet ja idag var jag ju farsta centrum jag handla en tröja det är lite svårt att förklara men den var svart och har inga band sen åkte jag hem och tog lite mat det blev pannkakor jätte gott det blir tummen upp till det :) Ja så det var dagen det vi ses! 
 
Kram wilma 
 
 
Kom ihåg dom hära bilderna vi var ganska så små här haha!
 
 

nu kan jag börja blogga igen!

Nu äe jag hemma från min kompis vi hade det grymt kul! vi gjorde inget speciellt men kul var det!!! Nu ska jag gå och hämta sims hos en kompis men berättar mer om helgen sen 
 
ses!!!!

idag blir det kul!

Ja idag blir det kul jag ska vara med becca och jag ska sova där kommer inte bi något bloggande men imorgon när jag kommer hem så ni får nöja er med det här! Nu gör jag typ inget ska snart börja packa klart men först kola ite på facebook. Orkade inte ladda upp bilderna från igår kanske gör det senare så ni får se.
 
SES!
 
PUSS O KRAM 

Nu blir det bilen till båten!:)

Ja idag ska vi ut med båten man får ju passa på när det sol kommer med bilder sen men då ses vi sen! :)


planer för idag!

Idag ska jag vara med min kompis Rebecca vi har inte träffats på ett år typ saknar henne så himla mycket så det ska bli kul att ses! Som ni Såg i förra inlägget var det en video den skulle ha lagts upp igår men orka inte så det fick bli idag! Nu har jag inte så mycket mer att berätta så då ses vi antigen ikväll eller imorgon!
 
Puss o kram på er 
 
Hej då! <3
 
 
En liten bild på dagens out fits men ni kanske inte ser så bra men en tröja från hm ett par shorts från hm en kofta från hm och ett armband från glitter typ men det var allt och allt var från HM!!! Då ses vi puss o kram 

Vad jag har köpt och lite till!


nu sitter jag i soffan och äter mina goda pingvin lakrits :)

Som sagt var jag med familjen någon stans men kom inte ihåg vad det hette efter det så kom vi hem och sen nu på kvällen har jag inte gjort något speciellt. Imorgon kanske jag ska vara med två kompisar men vi får se för min ena som ska vara med är typ sjuk men vet inte om hon har blivit frisk! Bra att veta säger ni nog nu men men. 
 

planer för idag!

Ja vi ska typ göra något med familjen idag vi brukar typ alldrig gör det så ja... Vet inte riktigt vad vi ska åka men det får vi se. Kommer nog blogga rätt så mycket på denna bogg men vet inte när jag kommer blogga på den andra vi får se helt enket. Nu ligger jag bara i min säng och tar det lungt och bloggar! :)
 

Nu är man hemma ra!

Ja nu är jag hemma sorry för att jag inte har bloggat men internet var jätte konstigt så gick typ inte men nu är jag tillbaka men kommer inte blogga så mycket för ska logga på min kompis och min bogg så har alltså bloggpausa men inte säger till när jag hoppar över till den bloggen kommer länka den och så!
 
 

Tjenare där hemma!

Ja nu sitter jag i sängen och typ inte gör något allt är klart!
 
Laddat ner musik till mobilen   Check!
 
städat rummet  Check!
 
packat klart allt  Check!
 
Ja allt klart! Jag kommer nog blogga där nere för jag ska ju ta med mig datan det är fett nice :) men nu har jag inge mer att berätta vi ses imorgon.
 
 
 

Sitter i soffan och chillar fett nice :D

Idag är det som gäller packa och städa rum buuuu...... skit tråkigt men för det mesta tror jag att jag ska slappa men har inte så mycket att skria men aja HEJ DÅ PÅ er och ha en bra dag :D
 

Nu jag jag duscha :)

Nu hade jag tänkt och värma mjölk och ta ett sugrör med vanilj. Har precis duschat och så men hade inte så mycket att skriva om men jag känner liksom nu att jag blir röd eftersom jag har varit typ hela dagen i solen men det är bra att vara lite solbränd innan jag åker. 
 
SES!! Puss o kram alla ihoppa 
 
föresten är är bild på sugrören man tar med mjölk 
 

Grymt kul idag!

Ja det var fett kul idag jag bada med Caroline vid lill rudan den bad platsen som ligger mitt i mot rudan nähä kanske ni tänker nu men aja.
 
Först så åkte vi upp till brandbergen centrum för vi ville köpa vanilj mjölk. Det är ett sugrör som man dricker med mjölk och vi köpte också samma fast jordgubb det var faktiskt grymt gott! Sen så tog vi bussen till haninge centrum för att köpa slucsh stavning och sen köpte vi godis också! Sen åkte jag hem och åt mat. Och nu sitter jag här och bloggar :) Imorgon blir det packa och städa rummet vilket är tråkigt men det roliga är att jag åker till grekland på fredag JIPPI!!! :) hehe 
 
 
blev en ganska liten bild men aja HEJ DÅ!!!

MM vanilj te

Nu sitter jag och dricker vanilj te det är så himla gott jag gjorde med skummad mjölk uppe på. Har börjat packa nu så ja. Men imorgon ska jag vara med Caroline vi ska vel hitta på något ses!
 
 
Älskar denna bild I love you :) 

sommar och sol :)

 
Kommer bli en video innan jag åker kanske blir en när jag är där nere men jag vet inte vi får se. Längtar så himla mycket så jag dör. Vill bara komma ner till värmen haha låter konstigt men det ju typ inte varit någon sommar eller värme bara regn. Men dom senaste dagarna har det det! Det blir alla fall lite sommar!
 
 
 
 

Idag blir det stan med min kompis :)

Ja ska till stan vilket blir kul! Igår var jag med linnea som jag ska till stan med vi hade fotbad och min fötter blev bra. Men typ orkar inte blogga mera nu!
 
Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var allt puss o kram

Snart drar jag!

Ja snart drar jag till grekland ska bli så nice med värme och mycket bad ska försöka bli riktigt brun! Kommer nog blogga där jag ta med min data så något inlägg blir det nog.
 
Men nu kan jag berätta om dagen jag cykla upp til brandbergen för att träffa Caroline och vi handla kakor och lite sont för att ha med oss till badet brandbersbadet vi bada några gånger sådär men inte så mycket senare så åkte vi hem till mig och fixa kläder för vi skulle springa. Kom hem till carro och sen sprang vi hela 3 km kanske åter lite men jobbigt :P Sen så gick vi ute och fota lite det var roligt blev jätte bra bilder som kommer på FB :P tror jag! Nu chillar jag bara aa men det var allt ska blogga mer nu minst ett inägg per dag kanske blir en video denna vecka ;) 
 
PS. kan inte ladda upp bild är något fel :P

RSS 2.0