kul dag!

Idag på morgon gick jag upp kolla lite på tv sen så åt jag frukust. Sen så klädde jag på mig. Sen drog jag och mamma ut och soppa lite och så det var städ dag på vår gård. Sen efter det så var jag med Linnea min bästis men jag har flera men en av dom. Vi hoppa lite studsmatta sen gick vi in sen hoppa vi lite till så såg dagen ut jätte kul! och nu sitter jag i mitt rum helt Forever alone men men. Snart blir det middag kött och pommes skit gott!
Hej då!


Hej alla fina bloggläsare!

Ikväll så blir det äppelpaj med glass det ska bli gott mums! Sen så blir det let´s Dance undra vem som åker ut.

Vem vill ni ska åka ut! <3

Hej då!

image description
Puss och kram <3


...

jag kom inte på någon rubrik men. Idag skulle vi ha börjat tio men vi fick börja nio för att ta spruta jag hatar det. Men jag är inte sprut rädd men det gick bra men det gjorde skit ont trodde inte den skulle göra ont men det gjorde den. Igår på träningen så gick det sådär. Sen håller jag på med nu och gören sak med pälor på mina hörlurar.

Hej då!



Saknar henne så himla mycket.


Nu är det hemma!

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan men sen har jag varit med en kompis också. Vi gjorde massa saker först så köpte vi tre munkar var. Sen åt vi dom sen gick vi hem till henne. Efter det så gick vi ut med hennes hund sen så gick vi runt och fråga om någon vill köpa majblomma. Jag köpte själv en majblomma. Det finns olika men jag köpte den som var minst och den kosta 10kr. Sen såhar jag intr gjort något mer.

Det var den jag köpte! <333  


En bra låt!



Den här låten är bra man börjar nästan dansa nrä man hör den. <33 hihihihi

Hej bloggen!

Hej alla fina bloggläsare idag så har jag haft en vanlig dag i skolan tråkigt :( Och sen så glömde jag gymnastik kläderna hemma så kunde inte vara med. Sen efter skolan så var jag i haninge centrum ett tag och då köpte jag en tröja. Som var jätte fin :) Och nu sitter jag här och inte gör något.





Och det var den tröjan. Den kosta 100kr men jag köpte den för 50kr för mamma hade en sak som man fick 50kr så det var bra! Ses!

En dag i skolan

nu har det gott en dag i skolan efter påsklovet orkar inte det. Idag ska jag på gymnastik ska äta middag nu! Kanske låter lite konstigt men jag måste äta innan. Då blir det spagetti med köttbullar som jag lagar. Har inte något mer att skriva om men vi ses!

image description

Har shoppat :D

Idag så har jag shoppat med Alva men vi hann inte vara där så länge för vi skulle på gymnastik klockan tre och man måste hinna och äta och byta om :P Men tänkte visa vad jag köpte med bilder och samtidigt kan ni få se på bilderna från ÅRE!


Linne från ginatricot det kosta 50kr för det var REA!


Och en t-shirt (stavning) och den kosta 50kr och var på REA. Det skulle ha blivit 200kr men det blev 100kr :)

Nu kommer bilderna från Åre!





det var allt ses efter träningen
Hej då alla fina bloggläsare <333

Nu är jag hemma!

Hejsan nu är jag hemma från en skön vecka i fjällen brun är jag i ansiktet lite allafall. Mycket skidor kul! Sen var det ett telia hus där man kunde vinna saker skidhjälm stavar och massa saker mer men jag vann inget. Nu har jag inte gjort något. Men jag ska titta lite på tv ses! ååå just det jag ska vara med min kompis Alva imorgon det ska bli kul!
wilma<3


<3

Hej jag har åkt lite skidor nu några dagar det har varit lite roligt. Sen har vi varit på Åre chokladfabrik det var roligt Nu ska jag inte göra något.
Hej då <3


Hej <3

Nu har det gått några dagar i skidbacken det har gått bra inga brutna ben eller armar. Idag ska vi till Åre chokladfabrik det ska bli kul vi ses!


Heej :)

Nu har man åkt lite skidor det var kul! Ses lite senare.


Skidor jippi!

Snart drar vi till skidbacken ska bli sååå kul! Kanske slänger in ett till inlägg idag.


Mysigt

Nu har man bastat (stavning) det var varmt. Ikväll så ska jag se på kvällen är din på fyran det verkade kul men vi ses på bloggen ikväll.


<333

Nu har jag ätit lite påskmat. Sen blir det kyckling och klyftpotatis och sås såååå himla gott! Blir ett inlägg till sen.


Glad påsk!

Glad påsk på er alla hoppas ni har haft en bra dag och har det bra resten av dagen. Nu är jag framme i Huså lika mysigt dom vanligt. Fick min påskpresent det var godis och pengar 500kr av mamma och pappa och av mormor och morfar fick jag 500kr också så kanske handlar något här i så fall skriver jag det på bloggen.
Glad påsk! Kunde inte lägga upp någon bild på fjällen för det gick inte.


...

Snart är vi framme kanske om en kvart så himla skönt orkar inte sitta i bilen. Vi har ätit lunch det blev chickenbits (stavning)
Puss och kram <3


tråkigt :(

Jag har tråkigt sitter bara i bilen och lyssnar på musik och bloggar. Snart hopps jag att vi ska stanna och äta lunch men det blir väll runt 12 tiden föresten Glad påsk!


heeej <3

Nu sitter jag i bilen upp till Åre såååå kul! men inte att sitta i bilen. Men jag har sätt på en film och den var bra! så nu ska jag väll sova lite.

puss och kram <3


Snart åker jag!!!

Snart åker jag har packat klart allt och allt är klart. Just nu kollar jag på
Let's dance och har det mysigt sov gott ha det gott ses imorgon på bloggen :)))


Heeej :))))

snart åker jag eller jag åker tidigt imorgon. Ska bli så kul!! kanske slänger in ett till inlägg ikväll:)


...

Blev ändå ett till inlägg ni kan gärna kommentera vad ni ska göra på påsklovet! kanske blir det kompisar eller bara slapp :))) <3


Hej alla fina bloggläsare!!!! :))))

Hej! idag så har jag inte gjort så mycket jag har mest packat för det mesta. Sen har jag handlat vantar också. För jag åker till ÅRE imorgon!!!! det ska bli så kul att få åka lite skidor men vägen upp är inte så rolig 12 timmar. Men som tur är att jag har film och se i bilen. För jag var på maxi idag för dom skulle handla mat så då passa jag på att handla två filmer det var två för 99kr. min data har dvd så det är bra! och sen har jag lite mer fimler jag ska ta med mig som jag har hemma! kanske blir ett till inlägg kväll innan jag åker tror nog jag kan blogg lite där uppe det beror på om det finns internät men det tror jag det blev ett väldigt långt inlägg hoppas ni orkade läsa :))))


här är vantana jag köpte.



Här är min bästis jag SAKNAR!!! henne så himla mycket har inte träffats på en termin <3 <3 <3


påsk!!!!

bjuder på lite påskbilder.











Glad påsk på er alla fortsätt läsa min blogg! <333

Vem är det!

Nu ska ni gissa vem det är! för att kunna gissa så ska ni kommentera!!!!!!


påsklov!!!!

Påsklov!!!!!!! Äntligen påsklov har väntat så länge på detta. Jag sitter just nu och inte gör något jo något det är att blogga men aja. Snart åker jag till ÅRE och ska åka skidor. Nu tänker säkert många där att det inte är någon snö men det är jätte mycket snö och soligt så det ska bli skönt. Vet ej om jag kan blogga där kanske blir några vet inte. Men åkre inte idag åker på lördag men det är ju snart. <3




ses snart igen snart ska jag på gymnastik så det blir ett inlägg till snart! 

Sjuk :(

Jag är sjuk inte kul men jag mår bra nu. Det blev ett kort inlägg.


RSS 2.0