Hej <3

Nu har jag sprungit men det var för rätt så länge sen typ vid fyra tiden. Sen har jag tvättat mig och så! ska snart sätt på tv och se vad det är på tv!

tja tja...

Det jag tänker på just nu är att få sommarlov det tror jag nog alla vill bara typ en vecka kvar så himla nice. Idag i skolan så har vi tagit spruta det gjode inte så ont som jag trodde det skulle göra! Idag ska jag springa ute har inte gjort det på ett tag nu så ska passa på nu när det är sol :D

Nu är jag tillbaka!

Jag har inte bloggat på ett tag för det har varit mycket med skolan och så!
Älskar er som läser denna blogg! <3

fin kväll!

Det är en fin kväll går liksom i shorts när klockan är åtta fett nice! Sitter i soffan och dricker cola fett gott ;) hehe och lyssnar på musik och kollar på tv du vet let`s Dance allafall något och titta på! Sen imorgon ska jag till gröna lund ska bli kul! ska vara där länge så jag är helt snurrig i huvet hehe :) ;) :D :S hehe
image description
fin bild på mig hihi snyggaste mena jag eller vad tycker ni kommentera!
puss o kram

Hur dagen såg ut!

Det börja med att börja klockan 10:15 fett skönt! Sen så hade vi matte prov sen hade vi hemkunskap och sen kemi. Så såg dagen ut. Imorgon så ska vi ha fridrottsak i nynäs.
Hej då puss o kram skumbanan :D hehe

Tja tja tja.....

Just nu sitter jag vid datan och bloggar nähä det kanske inte visste det hehe skoja bara :) Eller jo nu eller vadå åå just det. Är med min kompis Jacqueline vi gör inget speciellt men snart så ska vi göra något... Imorgon ska jag till haninge centrum kul!!!!!

puss o kram på mina fina bloggläsare <3

Farsta centrum!

Idag har mormor och jag varit i Farsta centrum där köpte jag ett par mjukisbyxor men dom var för små så jag ska lämna tillbaka dem! Imorgon åker jag hem så då kan jag blogga på datan. Nu vet jag inte vad vi ska göra.

Puss o kram <3


Idag är jag hos mormor!

Ja idag är jag hos mormor ska vara här en dag eller två vet inte. Men i alla fall så var vi i Nacka forum men jag köpte inget bara några karameller på någon affär kom inte i håg! Men igår så var jag ju på maskinen på gröna Lund! Jag stog ju typ i mitten och sen börja alla hoppa och så. Så jag fick gå längre bort! Men det var skit kul asså :D

Här är bilden på dom där karramellerna som jag köpte puss o kram på er <3


Hej alla bloggläsare! :D

Idag så ska jag till grönalund ska bli kul! där ska jag inte åka karuseller (stavning) Jag ska gå och se på maskinen det är några som sjunger bra låtar och jag gör det för det är kul! Jag fick sluta tidigare idag eftersom vi hade bara so om man behövde göra omprov! Men det behövde jag inte det var tur. Nu ska jag äta något till meliss :D

Trött det är jag!

Idag är jag jätte trött för först skulle jag gå upp klockan tio över sex för att ta den bussen som går halv åtta! Sen på idrotten så gjorde vi en flagglek man skulle försöka springa över och ta flaggan. Och då blev jag riktigt trött så nu sitter jag i soffan och är så himla trött. Orkar nog inte göra något videoinlägg idag!
Puss o kram på er alla! <3

Dagen i skolan!


Dagens klädsel!

Tröja Hollister
Byxor cubus
Kofta HM


Nu är jag med min kompis Linnea!

Tänkte göra ett inlägg nu da! Har tänkt på en sak att jag ska ha en frågestund då får ni ställa frågor kommentaren där nera på kommentera ställ så mycket ni vill ha svar på! kommentera på bara.
kommentera!!!
svarar kanske på frågorna typ på måndag eller tisdag eller imorgon det beror på hur mycket frågor.

Dagens klädsel!

Tröja HM
linne gröna ginatricot
Tiggts cubus


Hur dagen ser ut!

Idag så ska jag vara med min kompis Linnea det ska bli kul jag vet inte vad vi ska göra men något! Kommer säkert blogga lite till sen när jag är med henne eller nu vem vet. Har städat rummet för det såg ganska stökit ut nu ser det bättre! Var en bra dag igår istan med jacqueline det hoppas jag att du vet! Men det var roligt och få hem något från hollister igår. Imorgon blir det födelsedagsfest hos mitt kusinbarn ska bli kul! Sen ska jag vara med min kompis Rebcca imorgon har inte träffats sen jullovet när vi bytte skola saknar henne otroligt mycket! Man minns dom dagar man hade det som bäst med varandra! <3 Rebecca <3
hehe!

hollister


<3


Nu har jag det rätt chill!

Idag så har vi haft np i engelska det gick bra det gick bättre en jag hade förväntat mig. Imorgon ska jag till stan med min kompis. Jag och min kompis ska gå på hollister jag är skit glad! :D på lördag ska jag vara med min kompis linnea på söndag sk jag fira mitt kusinbarn hon fyller år! så ser min helg ut rätt bra! Men det som är tråkigt är att jag måste göra matte ikväll! inte kul :( men ett måste.
ses!
den efterlängtande hollister! :D jippi

Nu är jag tillbaka!

Nu är jag tillbaka kommer med en ny header så småning om kommer liksom bli lite bättre blogg nu. Kommer blogga om roliga saker det vara konstiga också men nu är jag allafall tillbaka!
Ses!

RSS 2.0