synd för det blir inga tidinställda inlägg :(

Jag har inte lust med att göra det. För har ingen gimp på låne datan osv.. men det får bli ett sista videoinlägg ikväll eller vad man nu säger. Min kamera följer ju såklart med när jag kommer hem så får vi hoppas att min data är klar för då kan jag börja blogga på riktigt för nu blir det långa mellanrum inlägg alltså bloggar inte lika mycket längre hatar verkligen att jag tappade min data i marken så klantigt av mig men jag har lärt mig en läxa.
 

2013-03-28

Tja. imorgon åker jag utomlands fett kul det ska bli har en vidoe på det jag köpte men den tänker jag inte lägga upp för den blev konstig men aja. Fotar det ikväll istället mycket bättre, haha men snart ska jag tillbaka till skolan vilket suger men sista dagen nu innan lov men ni som undrar har jag håltimme så jag är hemma och snart ska jag tillbaka. Lyssnar på musik nu ganska tråkigt haha kommer göra några tidsinställda inlägg fett bra ju, haha nu ska jag läsa några bloggar sen dra mig mot skolan, puss!
 
 
veckan har varit tuff med mycket om och men. Men nu är det lov så jävla najs....!

inte så bra bloggning men men

Ska börja fundera på vad jag ska göra för tidinställda inlägg medans jag är bort. Ni får kommentera om det är något ni skulle jag göra eller något. Men vet inte om jag har internet osv där alltså på gran canaria. Men om jag har det kommer jag såklart blogga! :) Kommer göra en video med min kamera som sen kommer bli ett tidinställt men det får ni inte veta en vad det är för någont. Ikväll ska jag göra en video på min videofyme. Kanske gör en nu vet ej. puss!
 

hemma från träningen

Det kändes som en bra tränig har lärt mig hela pogrammet nu så det är najs. Ska snart äta och sen duscha eller tvärtom vet inte ganska onödigt inlägg men aja pöss!
 

godmorgon alla hoppa

Godmorgon nu ligger jag i min säng precis ny vaken. Ska nog snart ner och göra frukost så ja. Följ mig på videofyme wilma. Inte så långt kvar till jag drar utomlands fyfan vad det ska bli skönt att komma iväg ett tag inte behöva ha vinter kläder. Bara 5 dagar kvar hihi puss!


godnatt alla!

Imorgon söndag vilket innebär träning. Ska vara i torvalla 12.20 så åker vell här ifrån klockan 12 typ. Vill ha min data nu saknar den men ändå ganska skönt att vara utan data ett tag, puss godnatti!


det jag köpte idag i centrum


 
Först en tröja från bikbok skit fin tycker jag! Den kostade 299 och om man handla för 300 kr så fick man en gåva och då valde jag det där fina armbandet. Sen där saken jag har på huvudet är från glitter och kostade 40kr jätte fin tycker jag. Sen sist hårnålar som jag inte minns vad det kostade. Köpte även en mascara men kommer liksom bild osv sen typ imorgon får se.
 

tagga svartbäcken babes!

snart ska jag ner och passa små killar. Trött idag osv ni får fråga mig på ask.fm/wilmanylanderr och följa mig på instagram wilmanylander och kika mig willmiz så är ni bäst. Trött från gårdagen mycket plugg idag också två prov nästa vecka liksom. Men ska till centrum idag med fina syster och det är inte så ofta vi umgås följ henne på insta så är ni bäst lnylander puss bloggar sen!

funderar på att köpa den här kepsen.

var ute och fota med linnea igår innan träningen sä det konmer upp bilder så fort jag laddar över dom på den cp lånedatan


hemma från skolan

Torsdag idag vilket betyder ledigt haha ingen tränong eller något sånt. Ska bara plugga lite ikväll/snart vi har 14363784930 tusen läxor orkar inte :/
efter skolan drog jag och några till centrum sen köpte vi godis sen bussen hem skönt att vara hemma ta chill liksom! puss!


tagga träning snart!

skolan idag var vell helt ok liksom ni fattar sökert det var inte kul men raster och så. Ikväll är det träning vi ska ha gymnastik fett kul! Måste plugga har as mycket i skolan hinner knappt med så ja, måste typ lägga mer tid på skolan märker att man har F och grejer inte bra puss!


tja bloggen!

nu siter jag i nib säng och bara gillar liksom. Vilar upp mig lite. Jag är fett trött på allt bu förtiden men snart påsklov så det är fett skönt.


hemma från skolan

Det är verkligen inget bra väder hatar det här vädret. Jag som trodde der skulle bli vår asså. Men nej tydligen inte. Men jag kan ju inte blogga lika mycket längre eftersom jag fick lämna in min data på lagning men när jag få tillbaka den så blir det full bloggning igen.

dagen: vi hade idrott som första lektion sen matte och sen två lektioner till sen sluta vi så det var vell rätt najs. Nu sitter jag i soffan och typ tittar på tv och inte gör någon skönt att vara hemma ibland och ingen träning heller så ja det blir vell att jag är hemma ikväll måste typ plugga lite också.


ska försöka blogga!

Nu kom jag på att jag kan blogga på iPaden så fett bra.

Denna vecka ska jag inte sitta vid datan utan att plugga och träna ska bli biff, haha så ska kanske springa ute sen tränar jag ju också 4 gånger i veckan så det är najjs! Sen när jag åker utomlands då liksom yolo! Äta gott och leva gott kommer filma lite sen blir det massa foton som jag kommer ta eftersom min kamera följer med KÄRLEK!


gjorde en video men den bara försvann

Den försvann men kanske gör en imorgon eller något men hoppas verkligen det går snabbt innan jag får tillbaka min data saknar min data som fan. ÅÅ varför tappa jag den? Orkar inte den här cp datan. Nu kommer en bra låt!
 

det jag köpte

 
dom tre köpte jag. Den rosa kostade 99kr den andra kosta 79kr och den sista tröjan kosta 129 kr alla är köpa på ginatricot ha det bäst kommer inte kunna blogga lika mycket längre som jag sa i det förra inlägget eftersom min data är pajjj... och den här låne datan suger så ja, puss!
 

Min data har gott sönder :'(

Den gick sönder igår. Jag fick en data och låna men den suger. Den är fett seg och konstig. Kommer inte kunna blogga på ett tag kommer sakna det men kommer uppdatera från min mobil. Jag ska utomlands snart så det är najs bara 12 dagar kvar. Kommer göra tidsinställa inlägg så det är bra. Ska snart lägga ut på bloggen det jag köpte igår måste fota och sen försöka mig på den här cp datan fuck My life liksom.


Kom hem för ett tag sen

Snart ska jag fota det jag köpte. Jag måste typ städa mitt rum osv först. Ikväll fyller min mammas kompis år. Det är våra grannar. Alltså linnea om ni vet vem det är men det är min barndoms vän har känt henne sen när jag typ var nyfödd kanske inte så intresant men aja. Vi ska vara ute och fota hon har också en kamera så vi ska typ fota såklart kommer det upp på bloggen, puss!
 

hemma och tar det riktigt chill (y)

Men har inte så mycket attt blogga om. Ni får kommentera vad jag ska blogga om. Imorgon ska jag kanske till farsta c men vet inte men på morgonen ska jag till svartbäcken för att passa killar eller vad man nu säger. Puss!
 

ny header :)

Ny header tycker den blev ganska så snygg bättre en den andra för hade tröttnat på den andra. 
 

Dåliga tider just nu

Mår piss allt är fett dåligt. Det går inget bra i skolan inget går bra orkar inte mer. Sitter i min säng och däppar. 
 

dålig uppdatering :(

vet men har inte hunnit för måste hinna med livet också men ville bara säga att jag lever.
 


tagga träning snart

Ska snart äta åt inte i skolan för det var as äcklig mat så ja. Det är kort träning idag 17.00 till 18.30 då jah sen måste hem och plugga har matte prov imorgon som jag fick reda på idag eftersom jag hade varit sjuk men det ska nog gå bra fattar ganska så mycket. Men snart ska jag ta bussen till torvalla, puss!
 

dagens outfits!

 
inte så jätte fin på bilderna men men!
 
En stickad tröja från ginatricot och sen ett svart linne under
Svarta jeans från dr denim 
smink puder, bronzing puder eller vad det nu heter 
Håret en inbakad fläta hade inte det på den första och andra bilden men aja hade det alla fall i skolan :)

ute vid båten

Vi var ute vid våran båt. Jag tog massa fina bilder som kommer komma upp på bloggen. Märkte nu att jag kunde fota med svartvit alltså svartvita kort. Det blev också veldigt snyggt. Snart kanske jag och syrran ska ut och fota då blir det en ny header KlART!
 

hej babes!

Snart ska jag gå eller ja vi kanske ska åka ut till våran båt alltså där vi har våran båt. Då jag tar med mig min kamera så det kommer bli några snygga bilder men vet inte en om vi ska det. Annars går jag vell ner till svartbäcken och fotar. det kommer komma upp en video vet inte när kanske gör en ikväll med min kamera men måste städa mitt rum för det är kläder på hela golvet osv men vi hörs puss!
 

bilder från kameran!

 

Ny kamera äntligen!

Nu har jag en ny kamera alltså system kamera är så himla glad nu. Det fick bli en 1100D den värkade bra för do, som jobbade där jag köpte den sa att den var bra. Så då köpte jag den. Jag kommer ju spela in vidoes med den fota och lägga ut på bloggen. Har inte fotat något en men batteriet måste ladda upp och det tar ca 2 timmar. Nu kommer min blogg bli bättre nu när jag har en bra kamera. Om jag inte sa det så är det en canon 1100D så om ni vill köpa en ny kamera tycker jag att ni ska köpa den. Fattar inte så mycket en. Men man lär vell sig mer så längre man har den. Och sen fick man en film om kameran med olika kategorier man kunde välja hur man ska fota bra osv. Nu kommer en bild på den därimot inte så bra bild ganska så suddig men tog den ju med min mobil. Puss!
 
köpte lite mer saker på rusta men ska vänta på kameran så jag kan fota det med den för som sagt batteriet har inte laddas upp en 
 

vår outfits!

 
Nu kommer en till outfits jag skulle kunna ha. Den var basic men alltså till skolan skulle jag kunna ha den. Ska köpa den dära väskan och dom där jeansen och vita låga converse. 

Rolig träning

Vi fick lära oss början av vårat pogram så det var kul kul. Hoppas ni gillade videon som jag gjorde. Nu ska jag ta det lite chill sen där efter sova. Imorgon har jag små killarna jobbigt men jag tycker det är kul men kan inte komma på deras träningar så ofta eftersom jag har cheerleading så kanske inte kan vara tränare för dom mera ska tänka på saken. 
 
 
like my obey!

Outfits idag


fredag Bitches

Fattar ni? Det är fredag nu en hel helg framför sig denna helg ska jag bara vara med familjen imorgon kanske vi ska åka och kolla på kamera. Sen på kvällen ska vi ha lördagsmys med godis dipp osv. ÅÅ juste på morgonen har jag träning i svartbäcken med mina små killar/lag alltså i gymnastik!
 

stämmer bra!

Lyssna på låten så förstår ni.
 

Just du kan bli veckans blogg, lycka till!


vår outfits!

 
 
någon oufits ni skulle kunna ha? Jag skulle klart kunna ha sjukt snygg. Och så ska nog köpa vita låga converse för har redan höga. Men okej tillbaka till oufiten. Först ett par dr denim jeans kan man köpa på salt. Sen en kabel stickad tröja från hollister då man köper den på hollister. En snygg skinn jacka spelar inte hur den ser ut eller något sånt men man kan köpa på hm om man nu inte vill ha en lite dyrare typ äkta skinn osv. Och sen sist en vezzano väska vet inte riktigt vad man kan köpa den men den är riktigt snygg till denna outfits.

Dagens outfits

Svarta jeans
En vinröd tröja


Snart ska jag till skolan

Tänkte göra ett litet inlägg innan jag går. Jag kommer hem sen och då ska jag göra en videoblogg för det verkar som ni tycker det är kul och att jag ska fortsätta så då ska jag det. Men nu måste jag gå.
 
 
 

14.30

Nu börjar klockan bli mycket. Har pluggat matte känner mig stolt att jag ens orkar plugga när jag är sjuk eller är inte sjuk längre bara lite förkyld men var hemma från skolan för att bli helt frisk. Har gjort två tidinställda inlägg så det är ju bra! Slutar tidigt imorgon så då kommer jag hem och bloggar bara så ni vet. 
 
 
närmare på min obey tröja jag köpte för en vecka ungefär

tidinställt

NU gör jag det här tidinställt för det är första gången och kommer nog fortsätta med det så ni får mycket att läsa. Ni får ställa frågor om vad jag ska blogga om. Jag hade nog tänkt och skriva lite mer om mig och mitt liv för har inte berättat så mycket om just mig och mitt liv om ni fattar alltså lite mer privat liv. Men nu säger jag Hej då och hoppas att ni tycker det är kul att jag har börjat med tidinställda inlägg, puss!
 

En video blogg!


hej babes!

Snart ska jag till skolan för att hämta böcker jag är sjuk idag igen men är på bättrings vägen. Men ska gå imorgon till skolan. Men som sagt ska till skolan för att hämta böcker så jag kan plugga sen ska jag lämna laddare till en kompis som hon glömde hos mig förut när hon sov hos mig. Men kanske gör ett inlägg på bussen jag vet inte, Puss!
 

du kan bli veckans blogg!

http://beccarosan.blogg.se/2013/march/veckans-blogg-2.html#comment
 
gå in och skriv att du är med och sen länkar den i din blogg!

Ska nog försöka göra tidinställda inägg så ni får läsa mer!

Nu ett tag ska jag försöka göra minst tre fyra inlägg per dag :) Men vi får se hur det gå, haha 
 
kram wilma!
 
 
Där är min pappa och syster ni fattar inte hur mycket ni betyder för mig.
 
pappa: Älskar dig mest av allt i hela världen eller vem älskar inte sin pappa men du kommer alltid finnas i mitt hjärta 
 
syster: Du finns alltid där när man behöver dig när jag har det som värst då håller du med mig. Visst vi kan bråka ibland syskon bråk men vem gör inte det med sina systar osv men du kommer finnas i mitt hjärta livet ut så är det bara kommer aldrig glömma dig. PUss på dig!

Hemma idag igen

Jag är fortfarande sjuk inte kul eller det tycker vell ingen när man är sjuk, haha
 
Men ikväll är det träning men kan tyvär inte gå då. Asså jag hatar hatar verkligen att vara sjuk inte få träna eller någort men om jag skulle gå ikväll kanske jag hade blivit sjukare och inte kunna gå till skolan på torsdag osv och har redan missat mycket och har inga böcker hemma så kan inte plugga så det suger hatar och ligga efter tillexempel matten osv ååååå sånt är livet hoppas jag blir frisk snart. Men som tur är att jag har ingen feber det är alla fall ett +
 
Men jag kanske gör en video blogg idag eftersom jag är hemma hela dagen så då har jag ju tid med att göra olika inlägg vi får se vad jag gör.
 
Snart kommer jag få min kamera eller få köpa jag ska köpa en så längtar då kommer jag verkligen sätta igång med bloggen och göra videos. För då har man en bra kamera och det kommer bli snygga bilder men mera. Så det är fett bra kommer gå ut och fota hela tiden längtar så mycket tills jag ska köpa. För har inte tid att åka eller min mamma och pappa måste vara med eftersom det är dom som har mina pengar. LÄNGTAR snart sönder mig, haha puss!
 
 
 

den här låten är riktigt bra!

Inte för att jag är ett fan av justin bieber men den här låten är riktigt bra 
 

cheerleading forever

Asså ni kan inte fatta hur mycket jag älskar cheerleading man träffar nytt folk osv hela tiden. Alltid när jag åker till träningen blir jag GLAD men alla träningar kan ju inte gå bra tillexempel den igår gick inget vidare men det var ju för jag var lite sjuk också nu kommer lite bilder som ni kanske har sätt förut.
 

sjuk hemma från skolan

Idag fick jag vara hemma från skolan för jag kunde knappt andas för det gjorde ont i min hals. Jag glömde säga en sak igår i inlägget men då säger jag det nu. Av en av mina tränare fick vi en jätte stor klubba det var ett hjärta och stog i love you så det var ju gulligt. Jag började äta på den igår men den var ju jätte stor så tog långt til så åt upp den idag. Juste för jag har jy bytt lag för nu tränar jag på avancerat alltså elite nivå så det är tufft men det är fett kul är fett stolt att jag kom in i det laget. 
 

Det gick sådär på träning, gissa varför?

Nu ska jag berätta. Jag och min byggrupp det gick vell bra tills slutet och våran topp eller aa råkade sätta sin sko i hela mitt face och fick fläskläpp osv ni som inte vet vad det är det när en del av läppen svulnar upp men det är ju inte toppens fel det är ju bara att det blev lite fel liksom men har veldigt ont nu och det känns som jag kommer dö. Jag är fett förkyld as ont i halsen osv så kanske inte går till skolan för bättre att vara hemma en att gå dit att smitta alla men jag kanske mår bättre imorgon får se!
 

hej babes!

Imorgon skola fuck! Haha imorgon kväll träning tagga. Asså efter skolan ska jag och en kompis dra hem till henne sen till träning fattar ni. Fett tråkigt inlägg jag vet men aja puss wilma!
 

vad ska jag göra idag?

Vet inte vad jag ska göra idag. Har ingen träning idag heller det börjar på måndag. Kanske fotar min tröja jag köpte men ni fick ju en liten bild igår men man såg typ inte så tydligt så däför hade jag tänkt fota den lite närmare.
 

stan idag!

Ja jag var i stan idag som jag skrev på bloggen. Jag köpte en obey tröja bild kommer någon dag. Nu ska jag se på meloifestivalen. IMorgon sista dagen på sportlovet men vet inte vad jag ska göra då men nu måste jag gå hej då!
 

grym kväll igår

Igår var jag hos min kompis som fyllde år det var grymt kul. Snart ska jag iväg. Sen ska jag till stan träffa en kompis som jag ite träffat på typ 1000 år känns det. Men jag kom typ hem halv 12 igår var fett trött. Snart sportlovet slut och snart börjar skolan fett tråkigt men snart påsklov och då drar jag utomlands, haha 
 
puss
 

RSS 2.0