sitter och chillar i soffan! :)

ska typ inte göra något speciellt just nu men snart ska jag vell gå upp till min syster och kolla vad hon gör. Men jag har handlat en ljus slinga till mitt rum men kommer upp en video imorgon. Men vi ses i ett inlägg imorgon, puss!
 
massa bilder imorgon från när jag och min syster var ute och foto 
 

Jag kör på dagens outfits

En HOLLISTER tröja
Ett par svarta jeans från Ginatricot
Och ett par vanliga uggs från vet inte!


Hallå där folket, :)

Jag sitter på min mammas jobb för att efter det ska vi till länna och typ handla som jag sa i det tidigare inlägget igår. Skolan var grymt kul vi mula folk men men dom mula ju såklart tillbaka så allt mitt smink försvann, haha och mitt hår var jätte snöigt och tovor osv... Men om man e med i leken får man tåla. Kika mig willmiz har så tråkigt, puss!


skola imorgon, igen.... :(

Imorgon är det skola vi slutar klockan 13.00 tror jag. Denna vecka har ju varit tråigt men endå kul för vi har ju haft läsvecka och det e ju lite kul att man blandar olika klasser, så ja! Men imorgon efter skolan ska jag till mammas jobb för efter ska vi till LÄNNA typ och handla något vet inte riktigt men lite små saker men i å fall kommer det upp på boggen. Sen på kvällen hade jag och min syster tänkt och se på film tillsammans eftersom vi inte brukar vara med varndra för vi har varit med kompisar typ varje helg så kvällen bir tillbringad med min syster HON BETYDER ALLT FÖR MIG SKULLE INTE KLARA MIG UTAN HENNE, SANT! 
 

Nu är man hemma!

Dagen börja med att jag vakna ochh märkte att det var skit mycket SNÖ ute så jag frös skit mycket i sängen så kunde vart därför, haha Men åkte till skolan sen skulle jag gå 11.00 för skulle till tandläkaren, skit läskigt. Har ont hela mitt jäva tandkött. Efter det så hade jag inte ätit på hela dagen. Men på RASTEN så mulade massa mig och jag mulade dom så imorgon ska dom fan fååååå. Men när skolan var slut och jag drog hem hämta pengar åkte i HANINGE CENTRUM för att äta med min kompis hade ju inte ätit på hea dagen så det behövdes är men nu sitter jag i min säng och gör inget speciellt bara tar det lugnt och lyssnar på musik. 
 

HEJ HEJ

skulle bara berätta att jag lever måste logga ut, Godnatt!
 
 
HAHAHAHAHAHA! 

Sitter och väntar... :(

Nu sitter jag och väntar till min kompis har slutat eller hon går typ på tvär flöjt men den slutar snart. Sen ska vi åka hem till henne och ha det kul, fast vi ska sen på träning, puss lite ego bilder


vilket skit väder

Hatar detta väder det suger verkligen men men. Som ni ser så är det lite saker som har fixat på min blogg som bildspelet och så lite mer fast det kommer bli en ny header också men det är min kompis eller kompis kompis eller känner henne allafall men aja det är hon som har fixat allt förutom headern den håller hon på me fast hon ska bara sätta in den! Annars idag har det varit ganska så tråkigt ikväll är det träning är inte alls taggad jag SÅ trött så ni inte anar men jag ska nog gå en då, puss!
 
 
 

Heej folket! <3

Idag var det ganska så kul i skolan vi gjorde typ inget mer en att läsa och ha RAST, haha när jag kom hem var jag med kompisar alltså tea och ida vi gjorde en film men den är inte klar en. Men efter som det är så jäkla kallt och regnit och ett jäkla skit väder så frös jag så mycket. Så efter middagen så basta jag och efter hada jag mask i ansiktet den lukta skit skit gott. Så nu är jag jätte varm och sitter i min säng och lyssnar på en grymt bra låt, Puss!
 
 
 

trött här....

Jag är skit trött ska nog somna med musik för att jag måste sova typ nu vill ni veta VARFÖR? jo men det är så här jag är jätte trött i skolan och orkar liksom inte jobba. Men jag känner så att jag måste ta i lite mer nästa termin för denna termin har jag typ bara struntat i det fast man inte ska det. Men det har varit så mycket men nästa tremin så ska jag verkligen kämpa så TAGGAR redan nu för en ny termin, PUSS!
 
JAG KÖR PÅ TUMMEN UPP IGEN! 

skolan var chill

Skolan var helt OK men vi satt bara och typ bara prata om böcker eftersom vi har läsvecka osv.. orkar inte berätta allt men annars mår jag bra ska ikväll på mina småkillars träning. Ny header på G nej men då kommer det bli mer bloggning eftersom jag har tröttnat lite på min och sen ser det inte så bra heller ut så aa, PUSS!
 

Tja Tja

Allt bra här, är det bra med er. Jag kom hem från min träning åt och sen ducha och sen så la jag mig i sängen för jag har så JÄVLA ont i mina ben. Det bästa med imorgon är att vi har läsvecka hela veckan vi börjar 9 varje dag och slutar 2 så det är fett bra. Fast hatar att läsa och sånna där saker men det ska nog gå bra!
TUMMEN UPP FÖR DET!

Godmorgon

Godmorgon på er hoppas ni har sovit gott för det har jag, nu ska jag vll börja klä på mig trnings kläder eftersom jag ska på 5 timmars träning men det ska blir kul också fast jobbigt. Igår gick jag och la mig typ klockan 1 så är så himla trött nu eftersom jag skulle upp tidigt också, PUSS!! idag ska jag försöka filma på träningen så ni får se när jag gör volter.
 
 
 

Lång dag!

Lång dag men grymt kul asså, imorgon är det 5 timmars träning ganska så taggad men mm det ska nog bra! Tänkte inte berätta så mycket mera mest bara för att ni vet att jag LEVER... Godnatt
 
 
 

kom från min kompis!

Ja kom hem runt 11 men aja när jag kom hem gjorde jag kväll alltså tvätta bort mitt smink och allt. Men nu gör jag vell inte något speciellt mest tar det riktigt chill och ska vell snart sova eftersom jag ska upp tidigt så ja det var vell bara säga GODNATT da, puss! kanske inte blir någon uppdatering imorgon har fullt upp men aja det får vi se!
 
 
 

föresten...

jag gör en video imorgon istället för jag hinner inte nu men då kan jag visa vad jag har på mig eftersom det ska komma några till oss på kvällen så det blir bra, puss!
 
 

stan med kompis!

Idag efter skoolan skulle jag åka och handla ett par jeans aa och jag visste vilka jag ville ha. Men då kollade jag och min kompis i haninge centrum men dom fans inte där. Så då åkte vi in till stan och kollade och dem var slut där eller det var bara stora sotrlekar kvar vi leta faan runt i hela jävla stan och jag blev skit sur för att jag inte fick med mig ett par sånna hem men fick med mig hem en tröja från Hollister som var skit FIN! kommer en video ikväll på den. Men imorgon ska jag och mamma åka och kolla typ i farsta eller något sånt och se om dem finns, Puss!
 

LIVET GÅR SÅ MYCKET LÄTTARE!

Livet går så mycket lättare, för har testat att bara skita i skolan och göra det man tycket är kul och det har funkad, man kanske inte får bästa betygen men nöjer mig med ett E men helst högre. Men jag ORKAR verkligen inte sitta hemma och plugga i två timmar. Vill liksom vara med mina fina vänner som stöttar mig till 110% SANT älskar er. 
 

Julkalender :D

Det börjar dra in sig till JUL så såklart man ska ha en julkalender, haha PUSS!


jahapp det gick vell sådär

Jag hade ju matte prov idag och det gick sämst var skit svårt plus att det var saker som jag inte ens hade jobbat med så jag blev jävligt SUR....! Men efter det fick vi gå hem så då drog jag hem med två kompisar det var skit kallt och regnit, haha så vi värmde varm choklad. Efter det så chillade vi bara framför tv:en och nu sitter jag hemma och bloggar. Puss!
 
 
dåligt väder, piss för det 

är så himla trött nu!

Är skit trött idag. Hade vi prov i so 22 fårgor var det och man skulle slå upp i kartbok och man kan ju säga att det gick åt hel fel håll, men imorgon har vi matteprov på B-delen och satsar på ett omprov för har inte haft tid att plugga för att jag vill faaan ha fritid jag tror inte skolverket eller vem det nu bestämmer vill att vi ska ha det roligt. Men jag ska på någon konstig sak på morgonen imorgon så jag slipper typ lite av skolan det var en alla fall skönt att höra, puss!
 
dagens outfit var en lång ärmad tröja med knappar och ett  par svarta jeans ganska enkel men endå helt okej 
 

Godmorgon

Ska snart till skolan. Efter skolan ska jag på träning får se om jag är med någon innan för jag kanske ska vara med två kompisar och sen ska vi åka till träning. Men idag skolan ska jag verkligen jobba bra nej men vill ha bra betyg snart sätter dom betyg ååå nej vill inte. Nu måste jag skriva en sak i SO för att få betyg i det, PUSS!
 

dagen!

Vi börjadeju med att ha idrott klockan 08.00 efter det hade vi håltimme. Sen hade vi nårgot  men aa skit samma. På typ lunch rasten gick jag in i en dörr för det var en kille som jaga mig och så vände jag mig om och då slog jag i ögat så nu har värst stora blåtiran det facking svullet och allt ORKAR INTE... kommer typ vara helt blå i skolan imorgon mobba mig inte ni som går i min skola, haha
 
Men efter skolan drog jag och ida tea hem och hade det riktigt kul skojar inte nu men vi öva på en dans som vi ska ha på skol idrotten alltså vi kommer hålla i en lektion tillsammans. Efter det så gick vi med ida till busshållsplatesne och vi hade det skit kul vi tog massa foton och bomba instagarm, wilmanylander följ. Men det var allt för mig, PUSS och godnatt blir inget mer inlägg <3
 
 
cool man e ra!

Jag ba kör, haha

ORKAR INTE........... :(
 

dålig uppdatering :(

Vet att jag kanske inte har bloggat så mycket men det är för det är mycket med skolan och man ska typ upp klockan 06.30 för att gå till skolan. Imorgon måste jag gå upp 06.10 vilket är skit tidigt. Imorgon är det en lång dag. Vi går till klockan 15.40 skit jobbigt men det är bara att kämpa på snart jul LOV åååå längtaar. PUSSS!!!
 
 
sitter nu i min zipperall... :)

Grymt jobbigt :/

Jobbig dag 5 timmars träning omg, Haha är helt slut i kroppen. Nu sitter jag i min säng med musik och ba cillar men imorgon är det skola som suger nej men pallar inte går från klockan 08.05 till 15.40 skit jobbigt men aja bara och kämpa på, PUSS!
 
 
lite bilder på mig, :*

Nu ska jag vell sova snart

Ska sova snart för jag ska upp ganska så tidigt imorgon eftersom vi har 5 timmars träning och vi ska samlas 12 och måste åka halv 12 så ja. Men blir säkert ett inlägg imrogn bitti. Sen efter träningen ska jag vell inte göra något speciellt för det e ju skola på måndag bläää. kanske filmar något med min mobil imorgon så kanske kommer upp på bloggen, PUSS!
 

sitter och myser i soffan!

Vad tycker ni om min nya header? Inte den bästa men går vell bra hoppas ni tycker om den. Nu sitter jag i soffan och bara chillar med musik och kollar in lite Facebook snart ska vi äta efterätt som min pappa har gjort. Blev ett kort inlägg men PUSS!
 

färgar håret :D

Jag färgar håret alltså utväxten så det är inge stor förändring men jag har ju blont hår. Men jag pallar inte färga det hela tiden för jag ska ju ha brunt hår för det e ju min riktiga men jag funderar på om jag ska färga det brunt nästa gång för att slippa färga det hela tiden men vet inte :/ är så jävla osäker, haha 
 
 
Jag använder mig av detta men bilden är tagen från google, men det är mood jag brukar köpa, PUSS!

tjena

Nu sitter jag vid min data och bloggar men snart ska jag gå för mina småkillars träning är fett taggad, men är därimot inte taggad inför min träning imorgon 5 timmar, haha men då kommer det inte bli så mycket bloggning. Vem längtar inte till JUL vill ha JULLOV nu...... PUSS
 
 
mobba inte mitt face, haha 

älskar verkligen


kom hem precis

Jag kom hem för 5 minuter sen. Jag gick till skolan hade massa lektioner som var helt okej men aja. Efter skolan så åkte jag bussen hem med linnea tea och ida sen gick vi ut och säljde julkalender. Efter det så gick vi in och kollade på tv och bara prata och hade det skit kul! Snart ska vell jag coh mamma iväg och handla mat. Men imorgon är det träning som gäller alltså mina små killars träning. På söndag ska jag ha 5 timmars träning så nu får jag vell TAGGA till lite, haha men jag orkar verkligen inte :P PUSS!
 
 
CP bild men lägger upp den endå för jag är cool, haha 

om imorgon

Imorgon ska jag vara med mamma själv för min pappa ska påmiddag någonstans och min syrra ska typ nårgon stans braa skönt utan sin syster hemma. Men då ska typ mamma och jag köpa mat alltså typ macdonalds så aa. Men på lördag blir det träning med små killar. Puss och godnatt blir inga med inlägg mer ikväll men vi hörs imorgon glöm inte följa mig på instagram, wilmanylander 
 

kort dag!

Idag var det kort dag och var inte så mycket lektioner. Vi började 08.05 och slutade 14.25 och lektionerna var inte jobbiga... Men efter skolan drog jag och linnea hem till henne för att hämta typ julkalender typ med bingo lotto för vi ska sälja sånna grejer på cheerleadingen så då gjorde vi det. Men vi gick fan runt typ till alla hus och ingen ville fucking köpa jag fick damp så det blev inget sålt men aja. 
 

HEJ HEJ

Jag åkte typ till skolan 10.15 imorse när jag kom till skolan så hade vi svenska i 40 minuter sen var det lunch. Efter det så gick jag och min kompis linnea upp till matsalen då vi såg att det var potatis bullar det är ju ganska så gott. Men när vi vel hade börjat äta på dem så kändes dom inte klara dom var fan vita. Så då drog vi upp till centrum för man måste ju typ äta något för att orka med. 
 
Sen efter det var det massa lektioner som var tråkiga..... 
 
AA men sluta 15.10 då kom linnea till mitt klassrum och vi åkte hem till mig och flummade nej men vi hade kul vi gjorde inget speciellt men typ prata och sen typ inge mer. Vi åt mat och sen typ satte på hos tränings kläder för vi skulle ju på träning. När vi var på träning så var det alla fall skit kul men nu får jag inte skriva mer blir alldelles för långt men hoppas ni stog ut att läsa :P PUSS och föresten GODNATT 
 

vakna typ nu

Jag vakna typ nu för jag har ju sovmorgon men ska vell snart gå och göra frukost. I skolan är det vell tråkigt som vanligt eller det e sånna dära vanliga ämnen men det skitsamma, hahah 
 

imorgon är det skola

Imorgon är det skola men det bästa med onsdgar är att jag börjar klockan 10.50 och det är fett nice och sen slutar jag 15.10 så det är bra. Nu ska jag vell snart duscha sen blir det nog titta på tv och bara lev livet eftersom jag kan vara uppe ganska så länge, haha men hoppas ni har haft en bra dag så PUSS!
 
 
Är så nöjd med den trodde alldrig jag skulle komma upp i den 
 

Vi fick sluta tidigare, jaaaaaa :)

Vi fick sluta tidigare typ en halv timme vilket jag tycker är mycket om man bara har en timmes lektion. Dagen har varit ganska så okej det var inte kul men det var endå inte jätte tråkigt. Nu sitter jag och typ lyssnar på musik och måste typ PLUGG vi har engelska glosor och sen har jag so där jag måste skriva ner olika länder fattar nada men det ska vell gå bra får vi hoppas, haha men nu kommer lite bilder PUSS!
 
 
 
 

ville bara säga en sak!


Om dagen, haha

Jag gick och la mig klockan 11 fast somna inte för en klockan 1 så är ganska så trött och har precis varit på mina småkillars träning och det gick vell bra! Jag får alldrig vila ut imorgon är det upp klockan 6 för att jag ska på den dära idotiska idrotten som jag hatar för man måste åka buss eller tåg I HATE IT. Men alla fall kommer jag vara grymt trött imorgon för går till tjugo i 4 också, ååååååå men PUSS!
 

Dagen har vell varit okej

Dagen började ju med att jag drog till centrum och prata med caroline och kollade i affärer. sen drog vi till TRÄNING jag var skit taggad men sen när jag var där var jag inte lika taggad men lärde mig alla fall en ny sak kommer med bild. Annars har dagen var helt OK PUUSSSS!
 

Nu drar jag till centrum


Godmorgon 👍

Ja, jag vakna för en stund sen vakna ganska så tidigt men ska klockan 12 iväg till en kompis och vi ska ju till centrum. Sen ska vi på träning. Nu ska jag vell börja röra mig neråt för att äta frukost och sen duscha och sen klä på mig, PUSS!

Mobba inte bilden, är ganska så trött


tjenare

Nu sitter jag och laddar över bilder från min kamera och då kommer några upp på min blogg så aa 
 
 

om dagen imorgon

Imorgon ska jag och min kompis till centrum vi ska äta där. Efter det så ska vi på cheerleadingen så imorgon blir det veldigt dålig uppdatering men ett inlägg på kvällen tror jag, haha Men nu sitter jag och har det bäst i soffan med godis och tv men nu ska jag fortsätta gotta mig så får ni ha det bäst. Puss!
 
 
 
Saknar när jag var i Egypten 
 

Godmorgon

Ville göra ett inlägg där rubriken var Godmorgon men klockan är halv 2 men skit samma. Idag kanske jag ska BIO fast det är inte säkert men kanske annars vet jag inte vad jag ska göra jo juste jag måste PLUGGA ååå orkar verkligen inte det, Suger vrkligen på att plugga hemma, Puss
 

Jaha då ska man sova snart

Jag ska snart sova ska upp ganska så tidigt, klockan 10 vilket jag tycker är veldigt tidigt för att vara helg men aja det kommer bli kul för jag ska mina små killars träning och har inte varit på den på länge så behövs springas av lite och ha kul med dom! Men då måste jag vell säga GODNATT mina fina läsare, PUSS!
 

sitter i soffan och chillar

Min kompis kommer snart kanske vet inte men om hon inte kommer så ska jag vell titta på X-factor det är skit kul tycker jag, haha nej men alla fall något att kolla på men imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra jag kanske ska på BIO men kanske kommer ett till inlägg senare idag, puss!
 

 

Jag är as trött på skolan :(

skolan är som ett fängelse. Man får inte gå från lektioner för då räknas det som skolk asså uschhhh hatar skolan. Provet i matte gick inte bra jag fick omprov som vanligt jag har inte haft enda prov som jag fått bra betyg i.
 
Men nu ska jag sluta babbla om skolan.
 
Nu ska jag och min syrra dra ut snart för att handla godis, haha Dagen idag gick vell annars vi slapp ha mentorstid och svenska för våran lärare var sjuk så ja bara jaaaaaa äntligen får vi gå hem! 
DET VAR ALLT FÖR MIG, PUSS!
 

Svar på frågorna!

One direction eller Justin bieber? One direction asså jag gillar båda fast jag gillar mer One direction LÅTAR 
 
Katt/hund Då väljer jag nog HUND
Har du ett djur? Nej jag har inga djur
vad heter din bästa vän! Jag har så många men man kan säga att alla min vänner jag umgås med hela tiden är mina bästavänner!
 
 
Favorit mat? Tacos, Stavning 
Favorit godis? Vet inte 
Favorit dricka? Vatten och Coola
 
 
Nämn 3 av dina favoritbloggar  Jag har så många så jag vet inte!
Vilken är din favoritaffär? Ginatricot
Vilka är dina bästa vänner? samma fråga igen ni har svaret där uppe, haha!
Vad skulle du göra om du vann en miljon?:) Åka utomland och köpa massa kläder allt jag vill ha!
 
 
Hur många unika läsare har du per dag? :D <3 Jag har runt 20 ibland inga alls 
 
 
Är du kär just nu ? Nej jag är inte kär just nu!
 
 
Vem är din idol? ;) Vet inte 
 
 
 
Det var det hoppas ni blev nöjda med detta! :D Puss!

Dagens outfits

Kofta någon affär i Tyskland vet inte vad den hette 
 
Och ett par svarta jeans från Ginatricot 
 
sen hade jag vell inte så mycket mer! 
 

Nu har man haft dans uppvisning

Nej men det gick ganska så bra men aja det bästa med allt det var ju att Dannuy sauksedo kom till våran upp visning inte för att jag är stort fan av honmon men han kolla och på mig och min kompis och jag och min kompis bara omg, haha men han kollade på oss och nu skämtar jag inte men aja Puss!
 

kom hem från skolan för en stund sen

Men kom hem för en stund sen men måste dra snart ska träffa en kompis efter det så ska jag ha dansuppvisning är fett nervös men aja kommer säkert gå bra. Har ont i mina ben sen igår på träningen men måste dra hej då!
 
Kommer med dagens outfit ikväll, ha det bäst PUSS!
 

Har kommit hem från träningen :)

Det gick jävligt bra om man får säga så, haha men jag kom hem från skolan och sen när jag kom hem så kom min kompis till mig och vi hade kul! :) Efter det så åkte jag till min träning kom hem halv 10 sen så duscha jag och nu sitter jag vid min lilla fina älskade data vet inte vad jag skulle göra utan den men aja, PUSS och föresten klockan börjar bli ganska så mycket så GODNATT 
 

facebook status :)

Alva Norman: Söt, snäll, fin allt liksom
 
Ida de vall: Bra på gymnastik 
 
Sandra Norefjord: Snäll och söt
 
Anton Åkerman: Skit snäll
 
Nellie Granström: känner inte
 
Ida Buffalo Fransson: Snäll, söt gullig allt liksom
 
Angelica älskar dig: Snäll, snygg, fin
 
Moa Bennström: Söt
 
Linnea dans Frisk: Snäll, Bra på att dansa 
 
Jacqueline Lindblom: Snäll, söt och fina allt liksom
 
Alexandra Ericsson: Super glad tjej
 
 
Linnea Wikell: Söt, fin
 
 
Alexander Kroniz Evra: Snäll
 
Amanda Eriksson: Snäll, snygg, fin
 
Mattias och Jansson: Snäll
 
Johanna Solem: Snäll och grym på gymnastik 
 
Fanny Foffa Ahlman: Snäll, söt grym på gymnastik allt liksom
 
Jessica Kioyame: Snäll
 
Wilma Ericsson: Söt, fin
 
Hanna Holmberg: Snygg, söt, fin och snäll
 
Ellinor Robertsson: Snäll söt
 
Jojo domeij: känner inte
 
Hedvig Svärd: snäll, söt fin
 
Bella Sundin: Söt och fin
 
Malin Enstedt: söt, fin, snäll
 
Linnea Solem: söt, fin snäll allt liksom
 
Tanja Hammar: Snäll och bra på gymnastik
 
Amanda jasmine Hedlund: snäll
 
Niusha Plex Rashtak: Snäll, snygg, söt, fin allt liksom
 
Imani sötaste Hulten: snäll
 
Matilda Pettersson: snäll 
 
Caroline carro norman: Snäll, söt fin allt liksom
 
Linnea Hedin: Söt, snäll, fin gullig allt liksom
 
Julia Lindgren: snäll
 
Moa Huurinainen: Snäll, fin, Söt och snygg allt liksom
 
Ella Paldan: Snygg, fin
 
Isabella Lindkvist: Snäll, fin
 
Legenden Andy Olsson: Snäll 
 
 
Gjorde detta ganska så snabbt men aja hoppas ni blev nöjda <3 :*
 
 
 
 
 
 
 

frågestund!

Ni får kommentera i det hära inlägget istället ställ många frågor
 

längtar tills snön kommer!

jag vill ha sådär mycket snö som et var för två år sen. Förra året var det typ ingen snö på julafton och det var ju skit tråkigt men aja. 
 
här kommer lite fina bilder på snö,haha tagna från google 
 
 
 
 
 
 
Ganska små bilder men skit samma, hahah puss och hej 

....

Hatar rubriker men aja. Jag blir hemma en dag till från skolan på grund av att jag är sjuk blääää. Det är skönt att vara hemma från skolan för när man är i skolan säger man (jag önksar att jag var sjuk) Men när man väl är sjuk vill man inte det. Missar ganska viktiga saker i skolan, Puss 
 
 
Älskar denna bild 
 
 

instagram... :)

Följ mig, wilmanylander

trååååk!

Jag sitter och trååkar inte kul alls men men. Ska vell snart typ läsa min bok måste typ läsa ut den, hahah låter lite konstigt att jag ska läsa bok jag som alldrig brukar göra det. Men gör det för att vill ha bra betyg och man måste läsa en bok och sen skriva om den. Men aja skit samma HA DET BÄST ALLA! 
 

sitter i soffan och chillar, haha

Igår som jag skrev så var jag jätte förkyld och imorse när jag vakna kände jag mig sämre. Så jag fick stanna hemma från skolan. Visst är det skönt men missar ju ganska mycket vi har prov i matte på onsdag och jag behöver liksom en mattelektion men aja sånt är livet, PUSS 
 
 
får se om jag går och tränar killarna ikväll får se hur jag känner mig 

har inte bloggat på ett tag nu!

det är för jag har sovit hos min kompis. Vi hade alla fall grymt kul vi skypde med en tjej och kollade på film och åt godis. När jag kom hem idag typ bytte jag om och åkte tilll min träning efter det så har jaag barar chillat. Men imorgon är det skola vill inte men jag är veldigt förkyld så vet inte om jag kan komma till skolan det får vi se imorgon, PUSS! <3
 

som sagt måste ha flera frågor om det ska bli någon video!

hahaha puss!
 
 

fråga på ni nu!

Fråga på ni nu med kommentarer så jag kan göra en video! :)
 
Godnatt! sov så gott alla! <3 PUSS!
 

varit med Caroline! :)

Jag har varit med Caroline det var kul vi fotade med hennes kamera kommer med bilderna sen på bloggen för kommer göra en header av dom sen asså. Jag svarar på frågestunden sen i en video men måste få ganska så många frågor innan så ja puss! <3
 

frågestund!!

 
Fråga vad ni vill svarar på dom i ett videoinlägg, fråga på nu! <3 

hej nu är jag hemma!

Nu är jag hemma från tyskland. Jag har handlat ganska så mycket kläder men mera saker. Nu läser jag massa bloggar och sånt men tar det bara chill helt enkelt. Men resan var bra men det blev mycket gå så jag har ont i benen bläää... men puss och hej då! <3
 

RSS 2.0